Le Conguel

6.6
Klein
50 m
Camping op 50 m. van het strand
Zwembadcomplex met glijbanen
Hoogseizoen volop activiteiten
Watersport en diverse uitstapjes

Boeken op camping Le Conguel? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Le Conguel, Bretagne

Camping Le Conguel bij het plaatsje Quiberon aan de Atlantische kust is een fijne gezinscaming. Camping Le Conguel is een moderne camping met goede faciliteiten en een gunstige ligging op een steenworp van een mooi zandstrand. Direct aan het strand, op de punt van het schiereiland van Quiberon, biedt het vakantiepark camping Le Conguel haar gasten volop ontspanning en cultuur.

Camping Le Conguel biedt veel bezigheden. Wie actief wil zijn, kan fitnessen, tennissen, tafeltennissen, bowlen of een fiets huren en een flinke tocht maken. Waterliefhebbers kunnen hier zeker hun hart ophalen er ligt een mooi zwembadcomplex met diverse baden en leuke spannende glijbanen. Nog meer relaxen kan in de sauna of jacuzzi.

Camping Conguel is werkelijk prachtig gelegen op het uiterste puntje van het schiereiland Quiberon direct tegenover een zandstrand (op 50 m) en op 5 km van het leuke kustplaatsje Quiberon. Iedereen vermaakt zich in het zwembadcomplex met indrukwekkende waterglijbanen.Op het strand is zwemmen, zonnen, spelen en surfen aan de orde van de dag. Aan het eind van een drukke dag kun je lekker ontspannen met een drankje op het terras. Voor de oudere kinderen is er op ca. 5 minuten rijden van de camping een discotheek.



Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Le Conguel!


Boeken op Le Conguel

De volgende accommodaties worden aangeboden op camping Le Conguel:
Vacanceselect, ViaLora en Suncamp verhuren luxe stacaravans.
 
 
 

Beoordelingen van camping Le Conguel
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  6.6
 • Algemeen
  7.5
 • Aktiviteiten
  8.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   Henk en Ans - voorseizoen 2014, met partner
  27-01-2015
   Henk en Ans
 • Algemeen
  8
 • Aktiviteiten
  8
 • Camping goed te doen, maar zo ontzettend genoten van deze omgeving. Heerlijk gefietst en fantastisch gegeten (zeebanket op een plastic stoeltje in het zonnetje met een brut wijntje) Zeker aan te raden!
   Bas Wiggers - hoogseizoen 2014, met gezin
  13-10-2014
   Bas Wiggers
 • Algemeen
  7
 • Redelijke camping, maar volgend jaar ergens anders.

  Leuke Tips en Uitstapjes
  Schiereiland Quiberon is aardig, filerijden in het hele seizoen, er is maar één weg naar het vasteland.