Le Bourdieu

7.3
35 pl.
Rustig en mooi groen gelegen in vallei Lèze
Mooi uitzicht over heuvels Ariège
Groot zwembad
Op 30 km. groot recreatiemeer.

Boeken op camping Le Bourdieu? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN
 CHALET OF HUISJE BOEKEN

Over camping Le Bourdieu, Midi-Pyrénées

Camping Le Bourdieu ligt in het heuvellandschap even ten zuiden van het gehucht Durfort in het diepe zuiden van Frankrijk, 50 km ten zuiden van Toulouse. In het hart van de Pyreneeën, in een beschermd natuurgebied ligt Camping Le Bourdieu in Durfort (Ariège). Op een 20 ha groot terrein kun je in het hart van de heuvels van de Ariège genieten van een rustige vakantie. Op 30 km ligt het recreatiemeer ‘Barrage de Ganguise’, waar je kunt zeilen, paardrijden, vissen, terreinfietsen en wandelen.

Rust, ruimte en natuur
De camping is een oude boerderij die omgebouwd is tot een gastvrij domein. Op de camping bevindt zich een groot zwembad, midgetgolf, jeu de boules, biljart, bibliotheek en spelletjeskamer. Het zwembad op de camping is geopend vanaf begin mei tot eind oktober geopend (als het weer het toelaat). Vanaf je aankomst is alles inbegrepen. De zeer vriendelijke familie die camping Le Bourdieu beheert werkt onder het motto "men vraagt, wij draaien".De camping ligt op 50 km ten zuiden van Toulouse. De camping heeft een goed restaurant en gemeenschappelijke wasmachines. Vertrek met ktv. Verder is er een biljart en minigolf (gratis).

Ver van alle drukte, tegen een heuvel met panoramisch uitzicht op de Pyreneeën ligt deze gezellige 3-sterren familiecamping, in de indrukwekkende en cultuurrijke omgeving van de Ariège waar je jezelf meteen thuis voelt. Je bewoont één van de comfortabele, ruim uit elkaar gelegen chalets (type A), recentere chalets (C en D) of mobilhomes (type B) op korte afstand van het grote zwembad.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Le Bourdieu!


Boeken op Le Bourdieu

ViaLora verhuurt op camping Le Bourdieu stacaravans, chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Deze camping wordt nu niet aangeboden.