La Coccinelle

43 pl.
Kleine ruim opgezette gezinscamping
Zwembad buiten
Trampoline, speeltuin, zandbak
Tennisveld, jeux de boule, klimmuur
Activiteiten in hoogseizoen
Workshops in voor- naseizoen
Puy de Dôme, kerken, kastelen
Kratermeren, rivieren, oude vulkanen

Boeken op camping La Coccinelle? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVANS

Over camping La Coccinelle, Auvergne

Camping La Coccinelle is een kleinschalige camping en ligt vlak bij het dorpje Blot L'Eglise in de Auvergne. In deze kindervriendelijke omgeving vind je de voormalige camping Municipal welke door de Nederlandse eigenaren in de huidige staat is gebracht. Na hard werken vind je hier een goed verzorgde camping in een mooi licht glooiend tot ruig gebied.

Rust, ruimte en volop natuur
Op deze mooi onderhouden camping vind je schaduwrijke en zonnige ruime kampeerplaatsen. Het sanitair wordt zeer goed bijgehouden.
Op het gezellige terras kun je terecht voor een hapje en een drankje, maar ook voor diverse snacks. Gratis WIFI.

De kinderen kunnen afkoelen in het zwembad en spelen met vriendjes
De jongste gasten kunnen zich ook goed vermaken op camping La Coccinelle, je vind er o.a. een trampoline, glijbaan, schommels en een zandbak. Even afkoelen kan ook in het leuke zwembad. (shorts en bermuda's niet toegestaan) De sportieve kampeerders kunnen zich uitleven op de klimmuur, een leuke kanotocht maken of een sportieve fietstocht/mountainbiketocht maken.

De Regio Les Combrailles
De directe omgeving is nog niet toeristisch, hierdoor kun je in alle rust genieten van de vele authentieke dorpjes in de omgeving van camping La Coccinelle. De camping ligt bij het idyllisch dorpje Blot l'Eglise. De dorpswinkel is op loopafstand van de camping. Verder vind je in het dorp een kapper, de oude kerk en niet te vergeten de ambachtelijke huilerie. Dit is een oliemolen die onder andere notenolie maakt (heerlijk op salades).

Verder vind je hier een grote diversiteit aan landschappen. Bezoek het vulkanenlandschap van Puy de Dôme, de diverse meren, rivieren en kastelen. Laat je betoveren door de schoonheid van de Auvergne.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping La Coccinelle!


Boeken op La Coccinelle

Juliette Tentvakanties verhuurt op camping La Coccinelle bungalowtenten.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs