La Chênaie (Flower)

7.2
Klein
800 m
<b>flower campings</b> <b>Flower Campings : campings van menselijk formaat</b><br><...
Familiecamping 800 m. van strand
Hoogseizoen animatie
Watersporten
Golfen op 12 km.

Boeken op camping La Chênaie (Flower)? Kies hier verblijf en organisatie:

 TENTEN
 STACARAVANS

Camping La Chênaie (Flower)

Over camping La Chênaie (Flower), Normandië

Camping La Chenaie is een eenvoudige maar prima camping voor een onvergetelijke vakantie aan de Côte d'Albatre.
De camping ligt in een natuurlijke bosrijke omgeving op ca. 800 m van het kiezelstrand. De kust kenmerkt zich door stranden, afgewisseld met hoge kliffen. Stop even in Etretat om de bekende rotsformaties te bekijken, voor menig schilder onder wie Monet, een bron van inspiratie.

Er is een receptie, speeltoestellen, tv-zaal, bibliotheek, tafeltennis, jeu de boules, volleybalveld, broodjesservice, was- en droogmachine en verkoop van drankjes. In juli en augustus is er een animatieprogramma voor de kinderen. Op de camping zelf is een verwarmd zwembad dat overdekt kan worden.In de omgeving vind je een golfbaan (12 km), een wellnesscenter (6 km), tennisbanen (300 m), watersporten (800 m), paardrijden (7 km) en een avonturenpark in de bomen (7 km).

Yport, een kleine badplaats bekend om de vissershuisjes en de mooie villa's uit de 19e eeuw, is een authentiek en karakteristiek visserdorp direct aan zee...
Voor wandelaars; wandel eens langs de Côte d'Albâtre over de kliffen van Le Havre naar Tréport en ontdek de Seine-Maritime.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping La Chênaie (Flower)!


Boeken op La Chênaie (Flower)

TUI verhuurt op camping La Chênaie (Flower) bungalowtenten (3-kamertent, Freeflower, 5 pers), stacaravans (3-Kamermobilehome, 28m², 6 pers ).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs