Kleine camping op de grens van de Ardèche/Gard
Zwembad met peuterbad
Wandelen
Groene omgeving
Kindvriendelijk
Hoogseizoen restaurant

Boeken op camping La Buissière? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Over camping La Buissière, Languedoc-Roussillon

Zoek je een kleine Franse camping op de grens van de Gard en de Ardèche? Camping La buissière ligt tussen de rivieren de Ardèche en de Cèze in. In een mooie groene omgeving biedt deze camping rust, ruimte maar ook volop activiteiten en uitstapjes in de directe omgeving.

De voorzieningen zijn goed onderhouden. Op warme dagen kun je fijn afkoelen in het zwembad met apart peuterbadje. (geen zwemshorts). Voor de jongste gasten is er een leuke speeltuin en een springkussen. De sportieve vakantievierders kunnen hun hart ophalen op het multisportveld. En natuurlijk kun je in deze mooie omgeving fijne wandelingen of sportieve fietstochten maken.

In het hoogseizoen kun je voor een lekker pizza of snack terecht op de camping. Voor een lekkere maaltijd kun je ook terecht bij het restaurant.
In de directe omgeving van camping La Buissiére zijn vele activiteiten te ondernemen. Zo kun je zwemmen en vissen in de rivier (7 km). Kun je een fiets huren om de omgeving te verkennen. Ook leuk is een tocht te paard maken, zo beleef je de regio uit een heel ander perspectief. Voor kinderen is er ook de mogelijkheid om een rit op een pony te maken. Voor wie dat te langzaam gaat, er is ook de mogelijkheid om een quad te huren.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping La Buissière!


Boeken op La Buissière

ViaLora verhuurt op camping La Buissière stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs