L'Arquet

8.2
Klein
300 m
300 meter van het strand
Uitzicht op zee vanaf het zwembad
Matigues - Het Venetië van de Provence
Infinity pool
Animatie in hoogseizoen
Bezoek Arles

Boeken op camping L'Arquet? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Over camping L'Arquet, Côte d'Azur

Rechtstreeks aan de Middelandse Zee vind je camping L'Arquet. Met hun infinty pool waarvanuit je over de zee uitkijkt, en mooie stranden en baaitjes op minder dan 300 meter is dit de perfecte plek voor een fijne vakantie. De boomrijke omgeving zorgt verder voor de nodige schaduw tijdens de warme dagen.

Animatie
In het hoogseizoen (Juli/Augustus) is het animatieteam van deze camping heel actief, zo is er een kidsclub voor de kleintjes maar organiseren ze ook 's avonds entertainment voor volwassenen. Zo bieden ze voor ieder wat wils aan! Ook zijn er op de camping maarliefst 3 speeltuinen, en een pentanque baan voor de ouders.

Zwembad
Met overzicht over zee biedt de infinity pool van L'Arquet een perfecte plek om je baantjes te trekken. Liever een boekje lezen langs de rand? Er zijn voldoende ligstoelen, of geniet van een drankje aan de bar die naast het zwembad ligt. Honger van een lange dag? Het restaurant biedt een gevarieerde keuze aan gerechten!

Omgeving
In de omgeving van deze camping vindt je prachtige baaitjes en strandjes om de dag door te komen aan zee. Maar vergeet ook zeker niet om een dagjes naar Arles te gaan, of bezoek het nabij gelegen plaatsje Matigues - ook wel het Venetië van de Provence genoemd!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping L'Arquet!


Boeken op L'Arquet

Vacanceselect verhuurt op camping L'Arquet stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs