Kerarno (Odalys)

8.0
Klein
1000 m
<b>Odalys</b> Odalys Vacances heeft een aanbod van 380 residences, apart'h...
In de baai van Quiberon
Golfbaan in omgeving
Bezoek de prehistorisch menhirs van Carnac
Grote speeltuin en multisportveld
Watersport
Buitenzwembad
Bezoek middeleeuws Vannes, Carnac of Hennebont
Ontdek Bretagne

Boeken op camping Kerarno (Odalys)? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVANS

Camping Kerarno (Odalys)

Over camping Kerarno (Odalys), Bretagne

Gelegen in de baai van Quiberon en niet ver van het leuke badplaatsje La Trinité-sur-Mer ligt de viersterrencamping Kerarno. Een fijne camping om van hieruit de prachtige kust van Bretagne te ontdekken. Er loopt een fijne wandelroute van de camping naar de stranden van Men-er-Bellec (ongeveer 1,2 km) en Kernevest ( ongeveer 1.6 km).

Een kindvriendelijke plek om vakantie te vieren
De camping heeft een fijn zwembad met apart kleuterbad en glijbaan. Verder is er ook een leuke vuurtoren in het kleuterzwembad. In het hoogseizoen is er een gevarieerd animatieprogramma voor diverse leeftijden. Ook kun je natuurlijk een fijn balletje schoppen op het multisportveld en het klimfort in de speeltuin lijkt wel een echt kasteel. De jongste bezoekers kunnen zich dus heerlijk uitleven bij de speeltuin of in de recreatieruimte.

Voor een snelle hap of snack kun je ook op de camping terecht. En s'avonds kun je maaltijden afhalen bij deze snackbar. In het plaatsje Saint Philibert vind je een groentewinkeltje en voor grotere supermarkten kun je terecht in La Trinité of Auray.

Veel watersportmogelijkheden aan de Bretonse kust
In het plaatsje La Trinité-sur-Mer vind je een mooie haven. Er zijn verder diverse watersporten die aan de kust beoefend kunnen worden. Het aanbod varieert van surfen, zeilen tot duiken. In Saint-Philibert vind je een fijne zeilschool. In de buurt van de camping ligt een golfbaan en er zijn diverse mooie plaatsen te bezoeken. Bezoek zeker de Golf van Morbihan, de kleine vissersdorpjes gespecialiseerd in oesters en de bekende prehistorische menhirs bij Carnac van wel meer dan 5000 jaar oud. Verspreid over de omgeving zijn talloze marktjes te bezoeken in Auray, het prachtige middeleeuwse Vannes, Carnac en Hennebont.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Kerarno (Odalys)!


Boeken op Kerarno (Odalys)

Suncamp verhuurt op camping Kerarno (Odalys) stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs