FarmCamps, logeren bij de boer
Beleef het Biologisch melkveebedrijf
Boerenknechtdiploma, boerengolf
Logeren in stoere safaritenten

Boek camping Hoeve Sonneclaer Farmcamps bij:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

camping Hoeve Sonneclaer Farmcamps, Drenthe

Op Hoeve Sonneclaer in Fluitenberg, Drenthe worden melkkoeien, schapen, scharrelkippen en een pony gehouden. Sonneclaer is een biologisch melkveebedrijf met zo’n 70 melkkoeien. De Hoeve wordt onderhouden door boer Barend en boerin Tineke. Boer Gerard, de oudste zoon, zal over enkele jaren het bedrijf overnemen. Hij houdt zich op de boerderij bezig met de koeien.Ook is op Hoeve Sonneclaer een biologische ijsmakerij te vinden.

Glamping in Drenthe op een biologisch boerenbedrijf . Bij Sonneclaer kampeer je op een modern biologisch melkveehouderijbedrijf in Drenthe. Het kamperen in Fluitenberg is dan ook stijlvol kamperen bij de boer, en wel bij de biologische boer. Op de camping kunnen kinderen op verschillende manieren met dieren bezig zijn. Zo kunnen ze allemaal hun boerenknecht diploma halen door verschillende opdrachten uit te voeren.

Op FarmCamps Hoeve Sonneclaer is het altijd een gezellige drukte. Naast de koeien kom je hier ook Hongaarse wolvarkens, 3 pony’s, heel veel kippen, konijnen, schaapjes, geitjes en de sterren van de boerderij, Eddy en Teddy de Alpaca's, tegen. Iedere dag haalt boer Gerard met de gasten de koeien uit de wei. En kijk dan niet raar op als er net een kalfje geboren is in het weiland, want dat kan zomaar gebeuren op een biologische boerderij.

Als je maar geen genoeg kan krijgen van al die dieren, kun je ook nog overwegen om naar het Noorderdierenpark in Emmen te gaan. Of wat dacht je van een bezoek aan het museumdorp Veenpark in Barger-Compascuum, Plopsa Indoor in Coevorden, Speelstad Oranje en Ballorig Emmen, een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 -13 jaar. Even geen zin in de dieren, dan pak je gewoon 1 van de skelters of ga je lekker spelen in de Hooi Hooi Speelschuur. Tijd te kort.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Hoeve Sonneclaer Farmcamps!


Aanbieders op Hoeve Sonneclaer Farmcamps

FarmCamps verhuurt op camping Hoeve Sonneclaer Farmcamps safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs