Bekijk grote foto's
FarmCamps, logeren bij de boer in Drenthe
Safaritenten
Kinderboerderij, speeltoestellen, speurtochten
Gastvrijheid en kindvriendelijk
Hutten bouwen
Koeien ophalen en helpen
Zwemplas in de buurt
Bossen op loopafstand

Boek 't Looveld Farmcamps bij:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

Camping 't Looveld Farmcamps, Drenthe

Glamping op de boerderij in Drenthe? Bij Farmcamps ’t Looveld kun je kiezen uit verschillende luxe glamptenten, waarvan de meesten met eigen badkamer en er zijn ook nog leuke kampeerplekken. Keus genoeg dus! ‘s Ochtends wakker worden en de koeien horen en zien, die dan echt naast je tent grazen, wi wil dat niet.

Rust, ruimte en glampen in Drenthe
Deze boerderijcamping in het Drentse Zweeloo is een melkveebedrijf met zo’n 70 koeien. Daarnaast verbouwen boer Johan en boerin Matine mais. Naast alle koeien en kalfjes is er een kinderboerderij met geiten, kippen, schapen en konijnen. Er zijn heel veel speeltoestellen op de boerderij, en er is een skelterveld met stoere skelters. Voor de kleintjes is er een speciale peuterspeelplaats. Johan en Matine organiseren regelmatig spannende speurtochten in het bos.

Op en top vakantie
Boer Johan en boerin Matine vinden het leuk om mensen te laten zien wat er allemaal op een melkveebedrijf gebeurt. Op 't Looveld mag je dan ook altijd kijken en helpen; tijdens het melken, bij de geboorte van een kalfje, koeien en kalfjes voeren en koeien uit de wei halen. Natuurlijk mag je alle koeien en kalfjes ook aaien! Boer Johan is ook altijd in voor een lolletje, dus kijk niet gek op als hij ineens een watergevecht begint als de zon hoog aan de hemel staat of jullie ’s avonds meeneemt in zijn boerenwagen voor een dropping in het bos.

De luxe lodgetenten staan verdeeld over 2 ruime velden en kijken uit over de weilanden met grazende koeien en schapen of het gezellige centrale Kamp(s)vuur. Op beide velden staan speeltoestellen waardoor je de kinderen altijd in het zicht hebt. Er is ook een kampeerveldje met 8 plaatsen waar mensen met hun eigen accommodatie kunnen kamperen.

In de omgeving vind je het Wildlands Adventure Zoo Emmen, het museumdorp Veenpark in Barger-Compascuum, Plopsa Indoor in Coevorden, Speelstad Oranje en Ballorig Emmen, een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 -13 jaar.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping 't Looveld Farmcamps!


Aanbieders op 't Looveld Farmcamps

FarmCamps verhuurt op camping 't Looveld Farmcamps safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs