FarmCamps, logeren bij de boer in Drenthe
Melkveebedrijf met zo’n 70 koeien
Kinderboerderij, speeltoestellen, speurtochten
Gastvrijheid en kindvriendelijk

Boek camping 't Looveld Farmcamps bij:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

camping 't Looveld Farmcamps, Drenthe

Glamping op de boerderij in Drenthe? Bij Farmcamps ’t Looveld kun je kiezen uit 3 verschillende luxe glamptenten. Er zijn 13 luxe Safaritenten met toilet in de tent (douchen doe je in het verwarmde sanitairgebouw), 7 luxe Ranchtenten met de gave Hooi Hooi Badtrailer met bad en douche naast je tent of de 2 nog luxere Lodgetenten met badkamer in de tent. Keus genoeg dus! ‘s Ochtends wakker worden en de koeien horen en zien die echt naast je tent grazen.

Deze boerderijcamping in het Drentse Zweeloo is een melkveebedrijf met zo’n 70 koeien. Daarnaast verbouwen boer Johan en boerin Matine mais. Naast alle koeien en kalfjes is er een kinderboerderij met geiten, kippen, schapen en konijnen. Er zijn heel veel speeltoestellen op de boerderij, en er is een skelterveld met stoere skelters. Voor de kleintjes is er een speciale peuterspeelplaats. Johan en Matine organiseren regelmatig spannende speurtochten in het bos.

Samen met hun kinderen wonen Johan en Matine op de boerderij. Ze vinden het leuk om mensen te laten zien wat er allemaal op een melkveebedrijf gebeurt. Op 't Looveld mag je dan ook altijd kijken en helpen; tijdens het melken, bij de geboorte van een kalfje, koeien en kalfjes voeren en koeien uit de wei halen. Natuurlijk mag je alle koeien en kalfjes ook aaien! Boer Johan is ook altijd in voor een lolletje, dus kijk niet gek op als hij ineens een watergevecht begint als de zon hoog aan de hemel staat of jullie ’s avonds meeneemt in zijn boerenwagen voor een dropping in het bos.

De luxe lodgetenten staan verdeeld over 2 ruime velden en kijken uit over de weilanden met grazende koeien en schapen of het gezellige centrale Kamp(s)vuur. Op beide velden staan speeltoestellen waardoor je de kinderen altijd in het zicht hebt. Er is ook een kampeerveldje met 8 plaatsen waar mensen met hun eigen accommodatie kunnen kamperen.

In de omgeving vind je het Dierenpark Emmen, het museumdorp Veenpark in Barger-Compascuum, Plopsa Indoor in Coevorden, Speelstad Oranje en Ballorig Emmen, een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 -13 jaar.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping 't Looveld Farmcamps!


Aanbieders op 't Looveld Farmcamps

FarmCamps verhuurt op camping 't Looveld Farmcamps safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs