Hoeve Luyterheyde Farmcamps

Boerderijcamping met lodgetenten Brabantse Peel
Verwarmd buitenbad
Diverse boerderijdieren
Veel speelruimte

Boek camping Hoeve Luyterheyde Farmcamps bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

camping Hoeve Luyterheyde Farmcamps, Noord-Brabant

Een kindvriendelijke vakantie op de boerderij in de Brabantse Peel kan zeker op Hoeve Luyterheyde. Je logeert hier in het kleine kerkdorpje Neerkant in een van de luxe Lodgetenten die verspreid staan over twee veldjes. De boerderij is geheel zelfvoorzienend, dierenwelzijn, duurzaamheid en natuurbehoud staan hier voorlop. Frank en Eva hebben een paar jaar geleden het roer omgegooid en zijn nu met hart en ziel eigenaar van deze boerderij. Je ontbijtje (€) wordt door boer Frank of boerin Eva graag aan je tent bezorgd. En heb je zin in een avondje BBQ-en, ook daar hoef je het erf niet voor af. Boerin Eva regelt (€) het allemaal voor je!

Maak kennis met de Brandrode runderen maar ook de schapen, pony's, kippen en konijnen
Het is een echte beestenbende en Eva en Frank kunnen best wat hulp gebruik bij het voeren van de veestapel. Er is natuurlijk op deze boerderij ook nog meer te doen. Wat dacht je van een ritje op een van de pony's? Of een wandeling met de hond? En ben je hier tijdens de zonnige weken dan is een duik in het verwarmde buitenbad natuurlijk heerlijk. Ook kun je ook volop spelen met je vrienden en verstoppertje spelen in het bos of zandtaartjes bakken in de modderkeuken. En misschien ook nog een wedstrijdje hoogspringen op de trampoline, het kan hier allemaal.

Nog tijd over om de Groote Peel te ontdekken?
Trek je wandelschoenen aan en wandel via de knuppelbruggen en vlonderpaden het uitgestrekte natuurgebied van de Groote Peel in. Je kunt hier natuurlijk ook volop fietsen er zijn diverse fietsroutes uitgezet. Ook is er een leuk Kabouterpad uitgezet zie de website van het Nationaal Park de Groote Peel. Verder kun je naar Helmond en een bezoek brengen aan Museum Helmond. Je wandelt daar door een spannende wereld van ridders en kasteelheren en ontdek het verhaal van het imposante kasteel.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Hoeve Luyterheyde Farmcamps!


Aanbieders op Hoeve Luyterheyde Farmcamps

FarmCamps verhuurt op camping Hoeve Luyterheyde Farmcamps lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs