Bekijk grote foto's
Kleine camping met safaritenten
Veel leuke outdooractiviteiten
Escaperoom
Restaurant op de camping
Midegetgolf
Stokerij, rondleiding en proeven
Schietclinic
Roermond, Maastricht

Boek De Oude Stokerij bij:

 SAFARITENTEN

Camping De Oude Stokerij, Limburg

Zin in een vakantie met actie? Dan kun je kiezen voor een glampingverblijf op camping de Oude Stokerij. Vier vakantie in een safaritent en neem deel aan allerlei leuke activiteiten op de camping. Wat dacht je van een escaperoom of een klimcircuit. Of misschien iets minder spannend maar net zo leuk, midgetgolfen, jeu de boules of boogschieten.

Op de camping volop actie en lekker eten in de Stube
Je kunt natuurlijk ook lekker relaxen maar kies je voor actie dan zit je sowieso op deze camping goed. Een survivalbaan, een schiet-clinic of een escaperoom, kies maar. En mocht je na een dag vol actie trek hebben dan kun je genieten van een heerlijke maaltijd in de Stube.

In de omgeving is er meer dan genoeg te doen en te beleven.
Huur een fijne mountainbike om de mooie routes in de omgeving te verkennen of huur een kano om een fijne tocht over het water te maken. Er zijn ook genoeg wandel- en fietsroutes vanaf de camping te maken waardoor je niet stil hoeft te zitten. Mocht je liever een leuke stad bezoeken dan kan dat zeker. Op ongeveer 10 minuten rijden ligt de leuke stad Roermond waar je bijvoorbeeld kunt winkelen of lekker een kopje koffie kunt drinken op een terras. En iets verder weg ligt het Bourgondische Maastricht.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De Oude Stokerij!


Aanbieders op De Oude Stokerij

Vodatent verhuurt op camping De Oude Stokerij safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs