Kleinschalige glampingcamping in Zuid-Limburg
Kindvriendelijk ingericht
Speeltuin, zwembad
Restaurant met terras

Boek Mareveld bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

Camping Mareveld, Limburg

De groene camping Mareveld is een autovrije glampingcamping in Zuid-Limburg. Op korte afstand van het Limburgse plaatsje Schimmert vind je deze kindvriendelijke camping. Mareveld is ideaal voor jonge gezinnen, de speeltuin en speelveld liggen bij het kampeerveld.

Waterratjes zitten hier ook helemaal op hun plek. Het verwarmde buitenbad biedt urenlang waterpret voor jong en oud. Op deze leuke vakantieplek vind je ook een eetcafé waar je lekker kunt genieten van drankjes en gerechten uit de streek. Als je er een dagje op uit wilt heeft het mooie Limburg je ook genoeg te bieden, van mooi landschap tot gezellige plaatsjes en mooie steden.

Kindvriendelijk op vakantie in Zuid-Limburg
Voor de jongste kinderen is er een grote speeltuin met een kabelbaan, piratenschip, schommels en nog veel meer. Voor de sportieve vakantiegangers is er een mooi voetbal- en volleybalveld.

Het knusse verwarmde zwembad is 1,40 meter diep met een verhoogd gedeelte van 0,45 meter speciaal voor de jongste kinderen. Tijdens het hoogseizoen is er een enthousiast animatieteam aanwezig die leuke activiteiten organiseert. Na zo'n dag genieten is het natuurlijk ook makkelijk om een hapje te gaan eten en drinken in het eetcafé. Dat wordt een middag Bourgondisch genieten op de camping. En ben je moe van alles dan kun je heerlijk uitrusten in jouw accommodatie, een luxe safaritent met eigen sanitair.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Mareveld!


Aanbieders op Mareveld

Vodatent verhuurt op camping Mareveld lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs