De Agnietenberg

Middel
direct

Boeken op camping De Agnietenberg? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN
 STAANPLAATSEN

Over camping De Agnietenberg, Overijssel

Camping De Agnietenberg ligt in een verrassend mooi natuurgebied aan de rand van Hanzestad Zwolle. Via het bos van de 'Agnietenberg', met oude bomen en mooie bospaden, kom je bij de entree van de camping. De ligging aan de Agnietenplas en de meanderende Overijsselse Vecht is uniek en geeft je direct het fijne vakantiegevoel.

Molecaten Park De Agnietenberg is een heerlijke vakantieplek voor wie te voet of te fiets de natuur van het Vechtdal wil verkennen. Maar ook een dagje winkelen of een museumbezoek in de mooie stad Zwolle is de moeite waard.

Of blijft je lekker relaxen op het park? De vishengel, een opblaasbootje of luchtbed moeten beslist mee op vakantie. Het strand aan de Agnietenplas is een fijne plek om de dag door te brengen. De Agnietenplas heeft een mooi zandstrand voor zonnen, spelen, zwemmen, roeien/kanovaren, vissen en surfen.

Lekker eten & drinken kun je bij Zomers op het terras of gezellig binnen in de oude boerenschuur.

Op Molecaten Park De Agnietenberg kampeer je prachtig bij het water van de Agnietenplas of bij de bosrand. Het uitzicht vanaf het kampeerveld aan de plas is prachtig. Lekker dobberen op een luchtbedje in het water, vissen vanaf de steiger, zandkastelen bouwen op het strand, een avondwandeling langs de Vecht... fijne kampeervakantie!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping De Agnietenberg!


Boeken op De Agnietenberg

Molecaten verhuurt op camping De Agnietenberg chalets,bungalows of appartementen, staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs