BoerenBed Gambledown Farm

9.1
8 pl.
Boerenbedrijf met rundvee
Honden welkom
Beschermd natuurgebied
Vlees van eigen boerderij

Boeken op camping BoerenBed Gambledown Farm? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN
 SAFARI-LODGETENT MET DOUCHE/WC BOEKEN

Camping BoerenBed Gambledown Farm

Over camping BoerenBed Gambledown Farm, Zuid Engeland

Gambledown Farm ligt zo'n 8 km ten noorden van het prachtige Nationaal Park The New Forest. Hier runt de familie Arnison-Newgass 190 hectare gemixt boerenbedrijf met Shorthorn runderen. Op de boerderij vind je de tenten bovenaan een van de velden van waaruit je uitzicht hebt over de Hampshire Downs in het Oosten en de Wiltshire vlakten in het Westen.

De boerderij stamt uit 1875 en ligt in een prachtige rustige omgeving aan het einde van het 1,5 kilometer lange privepad wat zorgt voor ultieme rust en ruimte en prachtige uitzichten en sterrenhemels en een uiterst veilige omgeving voor kinderen om vrij te spelen in het omliggende bos.

Er zijn 45 Shorthorn koeien, die in Mei kalveren. De lente is een speciale tijd van het jaar op de Boerderij. Te beginnen bij de prachtige boshyacinten die bloeien in April, gevolgd door de geboorte van zo'n 30 kalveren in Mei met als zomerafsluiting de zomer zonnewende die het beste te bewonderen is in het eeuwenoude Stonehenge, slechts op 35 kilometer afstand van de boerderij. Weeslammetjes zijn er volop gedurende de zomer, die heel graag met de fles gevoed willen worden. of huur je eigen prive konijn of cavia die naast je tent wordt gezet om te verzorgen.

Maar dat betekent niet dat de andere maanden van het jaar niets te bieden hebben: Wat zeker niet mag missen is een bezoekje aan de prachtige steden Salisbury (20 km) en Winchester (35 km) en een dagtrip naar de mooiste stranden van Dorset (45 minuten met auto) of een overtocht naar het mooie eilandje The Isle of Wight. Maar boven alles ligt het prachtige Natuurpark The New Forest om de hoek waar genoeg wandel en fietspaden en wilde ponies en ezels te ontdekken zijn naast de pittoreske eeuwenoude dorpjes en stadjes.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping BoerenBed Gambledown Farm!


Boeken op BoerenBed Gambledown Farm

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Gambledown Farm safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs