BoerenBed Chesters Collection

9.2
4 pl.
direct
Echt landgoed in Schotland
Mooie ommuurde tuin
4 grote safaritenten/glamping in Schotland
Ligt direct aan de rivier Teviot

Boeken op camping BoerenBed Chesters Collection? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)

Camping BoerenBed Chesters Collection

Over camping BoerenBed Chesters Collection, Schotland

Ben je op zoek naar een echt landgoed in Schotland? Chesters is een fantastisch landgoed in de provincie de Scottish Borders, op slechts 60 minuten rijden van de luchthaven van Edinburgh, of 90 minuten vanaf Newcastle. Het landgoed is gelegen aan de rivier Teviot. Dit is een regio die je uitdaagt. Het wordt een vakantie in de Schotse natuur.

Het landgoed is al jaren in de familie, sinds Thomas Ogilvie het in 1787 kocht. John en zijn vrouw Ellie streven ernaar om alles, de tuinen en het omliggende land in de authentieke staat te behouden. Zij zullen hun gasten heel gastvrij ontvangen. Op het landgoed zul je zeker konijnen en herten ontmoeten. In de rivier bevinden zich zalm en forel. De tijd heeft stilgestaan in de fantastische tuin met croquetveld en groentetuin, welke geheel ommuurd is.

In de omgeving kun je boottochten maken over de rivier, een bezoekje brengen aan het renoveerde bezoekers centrum van Born in the Borders. In de buurt is een oude boerderij waar je in het restaurantje lekker kunt eten en plaatselijke lekkernijen kunt kopen op de farmers market. Hier verkopen vele ambachtslieden hun waren van kashmier tot kaas en van sieraden tot bier.

Deze locatie is ietwat anders dan een BoerenBed Boerderij omdat je je hier op een prachtige Country Estate bevindt. Dit betekend dat er geen boerderijdieren aanwezig zijn en er is geen boerderijwinkel, maar er zijn winkels nabij. De tent is te vergelijken met een Heerenboer tent, met extra luxe en aandacht ingedeeld.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping BoerenBed Chesters Collection!


Boeken op BoerenBed Chesters Collection

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Chesters Collection lodgetenten met sanitair (Lodgetent Heerenboer max. 6 pers. (5 volw-1kind) tub en privédouche).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs