Fijne gezinscamping
Aan de rand van de Veluwe
Verwarmd openlucht zwembad
Tijdens schoolvakanties recreatieprogramma

Boeken op camping Ardoer Bosgraaf? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)
 STACARAVANS
 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Camping Ardoer Bosgraaf

Over camping Ardoer Bosgraaf, Gelderland/Veluwe/Achterhoek

Camping de Bosgraaf is genieten van vrijheid. Op deze kindvriendelijke familiecamping zijn daar bovendien alle elementen van comfort aan toegevoegd; een echte 4 sterrencamping.
Ideaal voor kampeerders die prijs stellen op privacy en persoonlijke verzorging. Daarbij zijn alle plaatsen zeer royaal met erg veel ruimte rondom.
Er is volop keuze in zon- en schaduwrijke plekken. In de omgeving kun je prachtige fiets- en wandeltochten maken. Tijdens de schoolvakanties is er een goed verzorgd animatieprogramma.

Er is een gezellig winkeltje met vers gebakken broodjes en de dagelijkse krant. Het eetcafé heeft ook afhaalmogelijkheden voor snacks en pizza's.

En wat doe je als het weer wat minder is? Vervelen is er op de Bosgraaf niet bij. Veel gasten komen meer dan één keer per jaar omdat de natuur elke keer weer anders is.

En als het weer is voor een trui of paraplu dan biedt ook de omgeving alles wat men zich wenst: Berg en Bos, Lumido klank en lichtspel, Het Nationale Park De Hoge Veluwe, de beroemde Veluwsche Stoomtrein, de Apenheul, Koningin Juliana Toren, het Koninklijk Paleis Het Loo, Bussloo (als 't waait kun je er goed surfen), Burgers Zoo, Dessert Oceaan, het Openluchtmuseum, Dolfinarium, Zweefvliegcentrum Terlet, vliegveld Teuge,Posbank, Deelerwoud, Loenermark met schaapskooi, 19 holes golfbaan op 3 minuten afstand.

Op fietsafstand liggen de gezelige steden Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Camoping de Bosgraaf is een prima uitvalspunt voor een fantastische vakantie.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Ardoer Bosgraaf!


Boeken op Ardoer Bosgraaf

Ardoer verhuurt op camping Ardoer Bosgraaf (Tentvilla 6 pers.60m² met sanitair) lodgetenten met sanitair (Tentvilla 6 pers. met sanitair ), stacaravans (Stacaravan 4 personen), chalets,bungalows of appartementen (Trekkershut, Chalet 5 pers., Chalet 6 pers.), staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

...