Natuurcamping in bosrijk Drenthe
Gratis wifi op hele camping
Prachtig fietsen en wandelen
Diverse activiteiten in hoogseizoen
Openlucht zwembad
Dichtbij Emmen Wildlands Adventure Zoo
Autovrije camping, kindvriendelijk
Bezoek Drouwenerzand
3,5 km

Boek camping 't Vlintenholt bij:

camping 't Vlintenholt, Drenthe

Verscholen tussen al het groen dat de Drentse bossen biedt ligt de autovrije natuurcamping 't Vlintenholt. De ligging van deze groene, kleine camping is schitterend en de voorzieningen waar je gebruik van maakt zijn uitstekend. Een prachtige omgeving waar ook de kinderen zich prima thuis zullen voelen. Rust, ruimte en volop natuur maar ook vele mogelijkheden om te doen en te bezoeken.

Fietsen, wandelen en kindvriendelijk
Laat de auto maar staan. Er is geen provincie die zoveel fietsmogelijkheden biedt. Drenthe kent maar liefst 1100 kilometer verhard fietspad, waarvan 650 kilometer door de prachtige natuur. Camping Vlintenholt is, door zijn ligging midden in het bosrijke Drenthe, natuurlijk de perfecte uitvalbasis om deze fietspaden te gaan ontdekken. Op de camping zelf is ook voldoende rust en ruimte. De camping ligt op grond van Staatsbosbeheer en wordt dus omgeven door natuur.

Camping 't Vlintenholt is ook een perfecte vakantiebestemming wanneer je op pad bent met avontuurlijke kinderen. Zij kunnen namelijk heerlijk spelen in de bossen en speeltuin op de camping! Het bouwen van boomhutten, op zoek gaan naar bijzondere dieren en planten en verstoppertje spelen tussen de dichte struiken zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden.

Drenthe ontdekken
Gelegen op de Hondsrug ligt het kampeerterrein in de boswachterij Odoorn, 800 ha bos met daarin diverse uitgezette wandelroutes. Midden in het bos bevindt zich een schapenpark waar Drentse heideschapen en koeien lopen. Het theehuis Poolshoogte is te bereiken vanaf de camping voor een kopje koffie of thee. Direct naast het theehuis staat een uitkijktoren. Naast het infocentrum SBB bevindt zich de entree tot het Boomkroonpad een uitdaging voor het hele gezin.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping 't Vlintenholt!


Aanbieders op 't Vlintenholt

Juliette-Tentvakanties verhuurt hier luxe ingerichte bungalowtenten. Geardropper verhuurt hier basic glamping.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs
 

 

 

Beoordelingen camping 't Vlintenholt
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  8.2
 • Algemeen
  9.0
 • Personeel
  7.0
 • Sanitair
  6.0
 • Kinderen
  7.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   Nick - naseizoen 2020, met partner
  01-12-2020
   Nick
 • Algemeen
  9
 • Personeel
  7
 • Sanitair
  6
 • Kinderen
  7
 • Leuke en makkelijke camping in de bossen. De plekken staan rond op een veld. De ligging erg leuk dus veel gefietst. Sanitair is ouder en mag wel eens aangepakt worden. Verder is het verkeer van de weg nogal goed te horen. Je kunt overigens in Odoorn je boodschappen doen en dit is vlakbij.