Natuurcamping in bosrijk Drenthe
Gratis wifi op hele camping
Prachtig fietsen en wandelen
Diverse activiteiten in hoogseizoen
Openlucht zwembad
Dichtbij Emmen Wildlands Adventure Zoo
Autovrije camping, kindvriendelijk
Bezeoek Drouwenerzand
3,5 km

Boek camping 't Vlintenholt bij:

camping 't Vlintenholt, Drenthe

Verscholen tussen al het groen dat de Drentse bossen biedt ligt de autovrije natuurcamping 't Vlintenholt. De ligging van deze groene kleine camping is schitterend en de voorzieningen waar je gebruik van maakt zijn uitstekend. Een prachtige omgeving waar ook de kinderen zich prima thuis zullen voelen. Rust, ruimte en volop natuur maar ook vele mogelijkheden om te doen en te bezoeken. Kortom, kamperen in Drenthe wordt een feest in een fijne accommodatie van Juliette Tentvakanties op camping ’t Vlintenholt in Odoorn!

Fietsen, wandelen en kindvriendelijk
Laat de auto maar staan. Er is geen provincie die zulke fietsmogelijkheden biedt. Drenthe kent maar liefst 1100 kilometer verhard fietspad, waarvan 650 kilometer door de prachtige natuur. Camping Vlintenholt is, door zijn ligging midden in het bosrijke Drenthe, natuurlijk de perfecte uitvalbasis om deze fietspaden te gaan ontdekken. Camping 't Vlintenholt is een perfecte vakantiebestemming wanneer je op pad bent met avontuurlijke kinderen. Zij kunnen namelijk heerlijk spelen in de bossen en speeltuin op de camping! Het bouwen van boomhutten, op zoek gaan naar bijzondere dieren en planten en verstoppertje spelen tussen de dichte struiken zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden.

Gelegen op de Hondsrug ligt het kampeerterrein in de boswachterij Odoorn, 800 ha bos met daarin diverse uitgezette wandelroutes. Midden in het bos bevindt zich een schapenpark waar Drentse heideschapen en koeien lopen. Het theehuis Poolshoogte is te bereiken vanaf de camping. Direct naast het theehuis staat een uitkijktoren.Naast het infocentrum SBB bevindt zich de entree tot het Boomkroonpad.

Op de camping zelf is er ook voldoende rust. De camping ligt op grond van Staatsbosbeheer en ligt dus midden in de natuur. Wandel dus direct vanaf je accommodatie de bossen in! Verder kun je als gast uiteraard gebruik maken van de keurige sanitaire voorzieningen

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping 't Vlintenholt!


Aanbieders op 't Vlintenholt

Juliette-Tentvakanties verhuurt op camping 't Vlintenholt bungalowtenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs