Naar de website van Vacanceselect

Tent
Gran Gusto

Bezetting : 5 volwassenen 1 kind
Afmeting  : 25 m²
Inrichting : 2 slaapkamers
Extras       : terras standaard

Bekijk hier de tent van Vacanceselect

Beschrijving accommodatie

Nog meer comfort met de bungalowtenten Gran Gusto van Gustocamp!

In navolging van de succesvolle bungalowtenten Gusto, biedt Gustocamp de nog comfortabele bungalowtenten Gran Gusto aan. Door de rechte, houten wanden biedt deze luxe bungalowtent meer ruimte en de houten vloer is ideaal bij een onregelmatige ondergrond, daarnaast makkelijk schoon te houden en ligt iets verhoogd, zodat regenwater buiten de deur blijft. Deze bungalowtent (ca. 25 m²) is van alle gemakken voorzien, zo is de tent extra hoog en geschikt voor langere mensen. Door het afsluitbare slaapgedeelte is er de mogelijkheid om je ongestoord om te kleden.

De ruime woonruimte heeft een tafel met stoelen en een complete keukenunit met afsluitbare kastjes voor levensmiddelen, een 4-pits gasfornuis en een hoge koelkast met vriesvak. In de complete keukeninventaris ontbreekt zelfs een koffiefilterhouder en thermoskan niet. De elektra-unit met geaarde Nederlandse stopcontacten geeft de mogelijkheid om bijvoorbeeld een radio aan te sluiten of uw telefoon op te laden. Voor extra veiligheid is iedere bungalowtent voorzien van een branddeken.

Goed slapen is een onderdeel van een goede vakantie, vandaar de extra zorg van Gustocamp. In de ene slaapcabine staat een 2-persoons bed (2.00m) met een ensuite inloopkast, deze is om te bouwen voor een kinderbed. De andere slaapcabine is voorzien van een stapelbed en een 1-persoons bed. Een zesde kinderbed is op verzoek gratis bij te plaatsen. De comfortabele bedden zijn voorzien van goede polyether matrassen en zelfs dekbedden en kussens zijn aanwezig. Beide slaapcabines hebben ramen, voor extra licht en ventilatie, en veel kastruimte.

Buiten voor de bungalowtent is een houten terras met een compleet tuinmeubilair, met een tuintafel, 4 tuinstoelen, 2 verstelbare tuinstoelen, een wasrek, een partytent en eventueel een barbecue. Een looplamp met lang snoer zorgt ervoor dat je ook s-avonds nog heerlijk voor de tent van een boek kunt genieten of met de gehele familie een spelletje kunt doen.


 Vacanceselect campings met  tent Gran Gusto


Fijne camping voor jong en oud
Slechts 800 meter van het prive-strand
Zwembadcomplex half mei/half september
Wellnesscentrum
Hoogseizoen: entertainment jong/oud
2 restaurants/strandbar