Naar de website van Rent-a-Tent

Stacaravan
Largo (RO)

Bezetting : 7 personen
Afmeting  : 28.5 m²
Inrichting : 3 slaapkamers ,  1 badkamer
Extras       : airco standaard, terras standaard

Bekijk hier de stacaravan van Rent-a-Tent

Beschrijving accommodatie

De Stacaravan Largo is erg ruim en luxe uitgevoerd. Airconditioning + Satelliet TV met Nederlandse zenders. Deze luxe en extra brede stacaravan is geschikt voor maximaal zeven personen en beschikt over maar liefst drie slaapkamers. In de drie slaapkamers staan stevige bedden en zijn tevens kussen en dekbedden aanwezig. Deze hoeft u dus niet zelf mee te nemen. Bedlinnen is te huur tot vier weken voor uw vertrek. Een enkelpakket kost € 14,- en voor een dubbelpakket betaalt u € 23,-. De grote slaapkamer is uitgerust met een tweepersoonsbed. In de andere slaapkamers staat respectievelijk twee eenpersoonsbedden en een stapelbed (of twee eenpersoonsbedden). De zevende slaapplaats vindt u in de woonkamer. Het zitgedeelte van de stacaravan is om te bouwen tot een bed.

De keuken is volledig uitgerust, met een magnetron en koffiezetapparaat, 4-pits gasfornuis en een extra grote koelkast met apart vriesgedeelte. Tevens beschikt de stacaravan over gratis airco en een ruime, houten veranda. Hier vindt u een tafel, vijf kuipstoelen en twee verstelbare stoelen. Indien barbecuen is toegestaan, kunt u gebruik maken van

De stacaravan Casa Grande van Go4Camp is geschikt voor max. 7 personen, maar voor je eigen comfort adviseert Go4Camp echter de stacaravan Casa Grande met niet meer dan 6 personen te betrekken.

Op camping Union Lido beschikt de stacaravan Casa Grande over een lage overdekte houten veranda aan de kopsekant van 12 m².
Je dient op camping Union Lido voor de 7de persoon een toeslag te betalen ter plaatse.


 Rent-a-Tent campings met  stacaravan Largo (RO)