Naar de website van RCN

Bungalow
Jagerstee Rolstoeltoegankelijk

Bezetting : 6 personen
Inrichting : 3 slaapkamers


Bekijk hier de bungalow van RCN

Beschrijving accommodatie

Deze aangepaste zespersoons royale bungalows zijn vrijstaand. De vierkamerbungalows zijn voorzien van een open keuken, centrale verwarming en een houtkachel of elektrische sfeerhaard in de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een comfortabele zithoek. Verder is er een flatscreen TV en een DVD-speler aanwezig.

De open keuken, met aangepast aanrecht voor rolstoelgebruikers, is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, koffiezetapparaat, waterkoker en een magnetron. Er is een eethoek voor zes personen. Daarnaast is het toilet voorzien van steunen en is de badkamer voorzien van een douche stoel en beugels. Vanuit de woonkamer heb je via de schuifpui direct toegang tot het terras. Het terras is voorzien van een terrastafel en zes terrasstoelen.

Dit type bungalow heeft drie slaapkamers. In twee slaapkamers staan twee éénpersoons boxspringbedden. In de derde slaapkamer staat naast een éénpersoons boxspringbedden ook een hoog-laag seniorenbed. Bungalow 239 is rookvrij en bungalow 240 is zowel rook-, als huisdiervrij. In bungalow 239 is een houtkachel aanwezig en in nummer 240 een elektrische sfeerhaard.

Kijk op de website van de organisatie voor meer informatie


 RCN campings met  bungalow Jagerstee Rolstoeltoegankelijk


Camping midden op de Hoge Veluwe
Wandelen, fietsen
Openluchtzwembad met peuter- en kleuterbad
Leuke activiteiten met het recreatieteam
Bezoek Apeldoorn, Zwolle, Heerderstrand
Dierenhoeve
Walibi, Dolfinarium, de Apenheul
Kindvriendelijke vakantie vieren