Naar de website van Koko Holidays

Luxe Stacaravan CL

Bezetting : 4 personen
Afmeting  : 41 m²
Inrichting : 2 slaapkamers ,  1 badkamer
Extras       : terras standaard

Bekijk hier de stacaravan van Koko Holidays

Beschrijving accommodatie

Ingerichte stacaravan (max. 4 personen)

Dit type stacaravan wordt ook wel een cottage genoemd. Het is net een klein huisje van 9,60 bij 4,30 meter (incl. overkapping) met aan de voorkant een veranda. Via de grote glazen pui kom je de cottage binnen. Hierdoor heeft deze stacaravan een logische en strakke indeling.

Van binnen zijn de stacaravans modern ingericht. Strak en functioneel. De indeling is heeft 2 slaapkamers achterin waarvan één met een 2-persoonsbed en de andere met twee 1-persoonsbedden.

Verder komt aan de ene kant de badkamer en aan de andere kant het toilet. Aansluitend komt het woongedeelte en open keuken samen aan de voor zijde met de uitloop naar de veranda.

De stacaravan is voorzien van de gebruikelijke inventaris. Hiermee ontbreekt het je aan niets om een heerlijke vakantie te hebben.


 Koko Holidays campings met Luxe Stacaravan CL


Camping Domaine Lacs De Gascogne is een kleine driesterren camping, ligt even buiten de bebouwde kom van Seissan. De camping ligt aan een lief meertje en heeft een eigen zandstrandje.Seissan is een oud dorp rond het klooster van faget. Waterpret beleef je in het nieuwe zwembad (met beveiligd gedeelte voor de kleintjes) of op het prachtige meer dat beschikt over een strandje en een zonnesteiger. Dus volop recreatiemogelijkheden voor jong...