Naar de website van Canvas Holidays

Bungalowtent

Bezetting : 6 personen
Afmeting  : 26m²+
Inrichting : 2 slaapkamers

Beschrijving accommodatie

Voor wie houdt van het echte kampeergevoel gaat er niets boven deze compleet ingerichte bungalowtent. Met de unieke indeling is deze tent ruimer dan alle anderen in zijn soort.

Deze bungalowtent heeft een vaste luifel en grote ramen. En als het binnen warm wordt kun je de gehele voorkant van de tent met een rits openen en omhoogvouwen. Zo geniet je optimaal van het buitenleven!

Keuken:
In de woonruimte van deze bungalowtent staat een kookunit met 4 pits kookstel verder een koelkast/vriezer. Serviesgoed en pannen aanwezig.

Woonruimte:
De woonruimte is erg ruim in deze bungalowtent. Je krijgt extra leefruimte bij het oprollen van de luifel. De aparte woonruimte heeft gordijnen voor de ramen en is voorzien van elektische verlichting.

Slaapcabines:
In de bungalowtent vind je een slaapcabine met een tweepersoonsbed en een cabine met twee eenpersoonsbedden. Deze cabine kun je ook scheiden met een gordijn. Verder slaap je op echte bedden.

Heb je een bungalowtent van Canvas geboekt dan maak je gebruik van het sanitair op de camnping. Al de campings hebben uitstekende douches en toiletten op korte afstand van de tent.


 Canvas Holidays campings met Bungalowtent