Kleine groene camping
Ligging aan de Ourthe
Dammen bouwen, kanovaren
Snackbar op de camping

Boek camping Marcourt bij:

camping Marcourt, Ardennen

Camping Marcourt is een kleine groene en schaduwrijke camping aan oevers van de rivier de Ourthe in de Ardennen. Je viert hier vakantie midden in de Ardennen, je kunt er dus fantastisch wandelen en mooie mountainbikeroutes volgen. Op deze charmante kleine camping kun je ook mountainbikes huren, wel zo makkelijk. Het gezellige pittoreske dorpje Marcourt ligt slechts 500 meter van de camping af. Hier kun je terecht voor een hapje en een drankje en een gezellig terrasje. In de zomer is er in het dorp elke woensdag een marktje. Het plaatsje Marcourt ligt tussen de plaatsen La Roche-en-Ardennen en Hotton.

Natuurliefhebbers, maar ook actief vakantie vieren
Je kunt op deze camping logeren in een gezellige Belltent met een gezellige leefruimte en 2 slaapkamers. In de tent vind je een complete inventaris voor 5 personen. Barbecue aan en genieten maar. Voor een klein hapje of drankje kun je terecht bij de cafetaria op het terrein. Voor verse broodjes hoef je slechts 250 meter te wandelen naar de bakker.

Ben je graag actief bezig dan kun je natuurlijk gaan kanovaren in de Ourthe, maar ook zwemmen of dammen bouwen. Verder moet je zeker niet vergeten je wandelschoenen in te pakken want er liggen diverse leuke wandelroutes rondom de camping. De kinderen kunnen met hun nieuwe vriendjes naar de speeltuin of tafeltennistafel gaan. En voor een uitstapje in de omgeving liggen bij de receptie diverse tips.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Marcourt!


Aanbieders op Marcourt

Vodatent verhuurt hier luxe ingerichte bungalowtenten. Geardropper verhuurt hier basic glamping.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs