Naar de website van TUI

Rent-a-Tent Glamlodgetent 3 slk 6 pers

Bezetting : 5-6 personen
Inrichting : 2 slaapkamers
Extras       : terras standaard

Beschrijving accommodatie

De nieuwe luxe bungalowtent 2017 van Rent-a-Tent heet Glam Lodgetent en is geschikt voor max 5-6 personen.

Een comfortabele nieuwe tent met altijd één tweepersoonsbed en 3 éénpersoonsbedden. Je dient je eigen bedlinnen, slaapzak of dekbed mee te nemen. Bij 6 persoenen kan er in overleg een extra bed bijgeplaatst worden.

Waar toegestaan kan men kiezen voor een extra eigen bijzettentje. Zeker de wat oudere kinderen vinden dit vaak een goed idee!.

Wonen:
In het woongedeelte vind je een keukenblok met opbergkastje, hoge koelkast met vriesvak en een keukeninrichting. In de tent is een elektrisch kacheltje aanwezig. Roken is in de Glam Lodge bungalowtent verboden.

Slapen:
Eén tweepersoonsbed. Drie of vier éénpersoonsbedden. Kussens.
Rent-a-Tent kent twee verschillende modellen slaaptent, afhankelijk van het model staan de bedden in de lengte- of in de breedterichting opgesteld.

In het voorste gedeelte van de tent is op het grondzeil een zgn. kuip met opstaande randen bevestigd. Deze eigen Rent-a-Tent ontwikkeling heeft een speciale constructie die het mogelijk maakt de rand bij de deur neer te leggen bij gebruik overdag of deze omhoog te spannen om een waterdichte kuip te maken ter voorkoming van bv. (nachtelijke) wateroverlast.In deze kuip is een vloerbedekking aanwezig zodat u niet op een koude vloer staat en de kinderen leuk binnen kunnen spelen als het eens een dagje minder weer is.

Buiten:
Er is een terras met luifel, 2 comfortabele verstelbare stoelen. 4 kuipstoelen met tafel en parasol. En indien toegestaan op de camping een barbeque te leen.
De aankomst- en vertrekdag zijn vrij naar keuze mits aansluitend op de planning van Rent-a-Tent


 TUI campings met Rent-a-Tent Glamlodgetent 3 slk 6 pers