Naar de website van TUI

Safari-lodgetent (met sanitair)
Grand Lodgetent II

Bezetting : 2 volwassenen 4 kinderen
Inrichting : 3 slaapkamers ,  1 badkamer
Extras       : terras standaard

Beschrijving accommodatie

De Grand Lodgetent II is geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 4 kinderen. Zowel binnen als buiten voldoende leefruimte.

Keuken:
De keuken van de Grand Lodgetent heeft een complete inventaris, magnetron en een hoge koel/vriescombinatie.

Slaapvetrekken:
Er zijn maar liefst drie slaapkamers. De ouderslaapkamer is uitgerust met een tweepersoonsbed en voldoende kastruimte. De twee andere slaapkamers zijn voorzien van een stapelbed en een eenpersoonsbed met onderschuifbed onderschuifbed is te plaatsen in slaapcabine met stapelbed). In alle slaapkamers zijn kussens en dekbedden aanwezig, dus je hoeft alleen maar bed-, baden keukenlinnen mee te nemen.

Sanitair:
Uiteraard mag de comfortabele badkamer met een douche, wastafel en een toilet niet ontbreken. Buiten bevindt zich een overkapte houten veranda met loungeset, waar je van het mooie weer en een hapje of drankje kunt genieten.

Verwarming:
Ook in de zomer kan er wel eens een kille dag zijn. En zeker 's avonds kan er soms wat afkoeling optreden. Geen nood, exclusief bij Rent-a-Tent kun je over een klein elektrisch kacheltje beschikken. Een extra gaskachel is te huur voor € 5,- per dag. Dit is alleen mogelijk voor het gehele verblijf en dien je ter plaatse te betalen aan de beheerders.


 TUI campings met  safari-lodgetent (met sanitair) Grand Lodgetent II