Naar de website van Roompot Vakanties

Kabouter Plop Tent

Bezetting : 4 personen
Afmeting  : 26m2
Inrichting : 2 slaapkamers

Beschrijving accommodatie

BestCamp heeft er sinds 2014 een nieuwe accommodatie bij: de Kabouter Plop Familietent. Deze bijzondere huurtent voor maximaal 4 personen is de ideale gezinsaccommodatie en een unieke ervaring. De Kabouter Plopinrichting, die veelal rood met witte stippen is, maakt deze huurtent van de beroemde kabouter compleet.

De Kabouter Plop Familietent is een riante huurtent met een oppervlakte van 26m². Bij deze oppervlakte zijn comfort en gemak de uitgangspunten. De complete inrichting, die is voorzien van een keukenblok en een woonkamer met een eettafel en stoelen, maakt de accommodatie geliefd. De 2 slaapcabines zijn beiden voorzien van 2 comfortabele bedden. Een slaapcabine beschikt over een tweepersoonsbed en de andere slaapcabine beschikt over 2 eenpersoonsbedden. Kamperen, de natuur en de buitenlucht zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hier is aan gedacht door de Kabouter Plop Familietent een grasveld met tuinmeubilair te geven.

Kamperen met kinderen:
De Kabouter Plop Familietent is voor (kleine) kinderen geweldig. Het geeft een extra beleving aan de vakantie en de Kabouter Plopinrichting geeft het gevoel alsof zij logeren bij Kabouter Plop. Met de Kabouter Plop Familietent beleeft het hele gezin een ongekende sfeer die de kinderen voor altijd bijblijft.

•Gethematiseerde huurtent voor 4 personen
•Oppervlakte 26m2 (afmeting 5 meter bij 5,2 meter)
•Hoge plafonds stahoogte
•Keukenblok, tafels en stoelen
•Sanitaire voorzieningen op de camping
•Twee aparte slaapcabines met in totaal vier bedden


 Roompot Vakanties campings met Kabouter Plop Tent