KAMPEREN BIJ
EEN KASTEEL OF CHÂTEAU
1 camping gevonden
FRANKRIJK

Kamperen bij een kasteel of château in departement Gers, regio Midi-Pyrénées

Kamperen in de Midi-Pyrénées kan ook op kindvriendelijke en bijzondere kasteelcampings

Het aanbod kasteelcampings in de Midi-Pyrénées is beperkt maar wel zéér geliefd vooral bij jonge gezinnen. Deze kasteelcampings zijn kleinschalig met uitgebreide voorzieningen ook voor kinderen en hebben zelfs golfbanen in de omgeving. Gastvrijheid staat voorop op kasteelcampings in de Midi-Pyrénées. Verder is deze regio uniek door haar verscheidenheid aan landschappen en de drie bedevaartstochten die door de Midi-Pyrénées lopen.

Deze campings vind je op bijzondere plaatsen in groene natuur van de Midi-Pyrénées in het zuiden van Frankrijk. Er zijn kleine, pittoreske en rustige kasteelcampings bij, maar ook familiecampings met een groot activiteitenaanbod.

Je bent hier niet zomaar. De eigenaar van ieder domaine of château vindt het erg belangrijk om je gastvrij te ontvangen. De unieke sfeer van elke camping staat centraal en je deelt hier mee in het erfgoed van Frankrijk en de gezamenlijke geschiedenis van Europa. Dat betekent dat het verblijf hier niet alleen bijzonder is, maar dat het ook een verantwoordelijkheid voor het terrein en de gebouwen met zich meebrengt.

Kasteelcampings zijn vrijwel altijd kleinere campings in de groene omgeving van een kasteel, château of landhuis met veel ruimte voor de tent, safaritent/lodgetent of stacaravan op een authentiek terrein met ongerepte natuur. Het beheer van het landgoed wordt vaak milieuvriendelijk en kwalitatief hoogstaand uitgevoerd, vanwege de verplichting aan de volgende generaties.

En zelfs in de bijzondere omgeving van erfgoed en groen kun je een kampeervakantie verwachten zoals dat hoort. Met genoeg activiteit op de camping en in de omgeving, zoals golfen, paardrijden, wandelen en nog veel meer. Ook geschiedenis- en natuurliefhebbers zullen zich thuis voelen op een kasteelcamping in de Pyreneeën.
Lees meer »

1 camping gevonden in Gers, Midi-Pyrénées

Gezellige familiecamping bij kasteel
Tussen glooiende heuvels
Zwembad met kinderbad
Kleinschalige kinderanimatie
Restaurant met heerlijke streekgerechten
Bezoek Montesquiou en Lourdes
Charmecamping in de Gers
Château le Haget is één van de fraaiste kastelen in de Gers en dateert uit de 19e eeuw. De camping ligt op het landgoed van dit mooie kasteel, tussen groene glooiende heuvels en is een gastvrije familiecamping.Lekker eten en genieten met de kinderenHet restaurant van de camping b...
Boek je kasteelvakantie bij:
Bekijk Prijs
Bekijk Prijs
Gezellige familiecamping bij kasteel
Tussen glooiende heuvels
Zwembad met kinderbad
Kleinschalige kinderanimatie
Restaurant met heerlijke streekgerechten
Bezoek Montesquiou en Lourdes
Charmecamping in de Gers
dubbelklik op camping-icon voor campinginfo