KAMPEREN BIJ
EEN KASTEEL OF CHÂTEAU
1 camping gevonden
FRANKRIJK

Kamperen bij een kasteel of château in regio Picardie

In de regio Picardie vind je enkele kasteelcampings met heel veel voorzieningen

De kasteelcamping in Picardie hebben veel te bieden en zijn dus ook geliefd bij de Nederlandse kampeerders. De voorzieningen zijn op de kleine en middelgrote campings zeer divers, en behalve een binnenbad vind je ook veel buitenzwembaden. De jonge gezinnen met kleine kinderen hoeven zich hier geen moment te vervelen. Golfliefhebbers kunnen zich in de regio Picardie ook uitleven. Het grote voordeel van de kasteelcampings in Picardie is de relatief korte afstand van Nederland.

Deze campings vind je op bijzondere plaatsen in de vrije natuur in de Picardie in Frankrijk. Bij de rivier of op het platteland, aan jou de keuze. Er zijn in de Picardie middelgrote en kleine kasteelcampings maar het zijn vooral familiecampings met een groot activiteitenaanbod.

Je bent hier ook niet zomaar. De eigenaar van ieder domaine of château vindt het erg belangrijk om je hartelijk te ontvangen. De eigen sfeer van elke camping staat centraal en je deelt hier mee in het erfgoed van Frankrijk en de gezamenlijke geschiedenis van Europa. Dat betekent dat het verblijf hier niet alleen bijzonder is, maar dat het ook een verantwoordelijkheid voor het terrein en de gebouwen met zich meebrengt.

Kasteelcampings in de Picardie zijn vrijwel altijd kleinere campings in de groene omgeving van een kasteel, château of landhuis met veel ruimte voor de tent of stacaravan op een authentiek terrein met ongerepte natuur. Het beheer van het landgoed wordt vaak milieuvriendelijk en kwalitatief hoogstaand uitgevoerd, vanwege de verplichting aan de volgende generaties.

En zelfs in de bijzondere omgeving van kastelen, abdijen en overblijfselen van de Franse adel kun je in de Picardie een kampeervakantie verwachten zoals dat hoort. Met genoeg activiteit en voorzieningen op de camping en in de omgeving, zoals golfen, fietsen, wandelen en nog veel meer. Ook natuurliefhebbers zullen zich thuis voelen op een kasteelcamping in de Picardie.
Lees meer »

1 camping gevonden in Picardie

Kasteeldomein in Somme Delta
Zwembad met glijbaan eind maart/half sept.
Diverse eetgelegenheden
Op 12 km afstand van zandstranden
Excursies naar Parijs
Middeleeuwse havenplaatsje Saint Valery sur Somme
Domaine de Drancourt is een landelijk gelegen kasteelcamping (4 sterren) te midden van uitgestrekte velden in de Somme Delta. Je kunt het kasteel bereiken via een mooie lange oprijlaan. Deze kindvriendelijke camping bevindt zich op slechts een paar kilometer afstand van St. Valéry sur Somme. In de voormalige stallen v...
Kasteeldomein in Somme Delta
Zwembad met glijbaan eind maart/half sept.
Diverse eetgelegenheden
Op 12 km afstand van zandstranden
Excursies naar Parijs
Middeleeuwse havenplaatsje Saint Valery sur Somme
dubbelklik op camping-icon voor campinginfo