KAMPEREN BIJ
EEN KASTEEL OF CHÂTEAU
1 camping gevonden Zoek met meer filters ▷
FRANKRIJK

Kamperen bij een kasteel of château in regio Nord-Pas de Calais

Deze kasteelcamping in Nord-Pas de Calais is kindvriendelijk en kleinschalig

De kasteelcamping in deze regio ligt in een mooie groene bosrijke omgeving. Deze kasteelcamping (Chateau de Gandspette) is kindvriendelijk en rustig gelegen. Het landschap van Nord-Pas de Calais heeft veel weg van het Nederlands landschap. De Nord-Pas de Calais is rijk aan cultuur en geschiedkundige bezienswaardigheden. Ook de kust is is gevarieerd, we zien hier zowel steile kliffen als mooie kindvriendelijke zandstranden en leuke badplaatsen.

Deze camping vind je op een bijzondere plaats in de vrije natuur in de regio Nord-Pas de Calais in Frankrijk.

Je bent hier ook niet zomaar. De eigenaar van het château vindt het erg belangrijk om je gastvrij te ontvangen. De eigen sfeer van deze camping staat centraal en je deelt hier mee in het erfgoed van Frankrijk en de gezamenlijke geschiedenis van Europa. Dat betekent dat het verblijf hier niet alleen bijzonder is, maar dat het ook een verantwoordelijkheid voor het terrein en de gebouwen met zich meebrengt.

Kasteelcampings zijn vrijwel altijd kleinere campings in de groene omgeving van een kasteel, château of landhuis met veel ruimte voor de stacaravan op een authentiek terrein met ongerepte natuur. Het beheer van deze landgoederen wordt vaak milieuvriendelijk en kwalitatief hoogstaand uitgevoerd, vanwege de verplichting aan de volgende generaties.

En zelfs in de bijzondere omgeving van erfgoed en groen kun je een kampeervakantie verwachten zoals dat hoort. Met genoeg aktiviteit op de camping en in de omgeving, zoals golfen, paardrijden, wandelen en nog veel meer. Ook geschiedenis- en natuurliefhebbers zullen zich thuis voelen op een kasteelcamping in de regio Nord-Pas de Calais.
Lees meer »

1 camping gevonden in Nord-Pas de Calais

Leuke familiecaming op glooiend terrein
Veel speelruimte op camping
Zwembad met schuifdak/glijbaan
Wandelgebied
Uitstekend restaurant
Prettige ligging in mooi landschap
Rust en ruimte op de camping
Fietsen en wandelen
5- Sterren camping la Bien Assise in de Picardie, is heerlijk gelegen aan de rand van het bos van Guînes, op maar een paar uur rijden van Nederland. Deze typisch Franse kasteelcamping is een geweldige bestemming voor gezinnen met kinderen en wordt uitstekend onderhouden. De liggi...
Leuke familiecaming op glooiend terrein
Veel speelruimte op camping
Zwembad met schuifdak/glijbaan
Wandelgebied
Uitstekend restaurant
Prettige ligging in mooi landschap
Rust en ruimte op de camping
Fietsen en wandelen
dubbelklik op camping-icon voor campinginfo
Toon alleen favorieten