KAMPEREN BIJ
EEN KASTEEL OF CHÂTEAU
1 camping gevonden
FRANKRIJK

Kamperen bij een kasteel of château in departement Finistère, regio Bretagne

Een kasteelcamping dichtbij de kust in Bretagne is verrassend!

In Bretagne vind je diverse kasteelcampings, zowel hele kleine campings als grote campings. Waar je ook voor kiest het wordt altijd een geslaagde vakantie. Een kampeervakantie in Bretagne heeft sowieso veel te bieden. Vanaf je kasteelcamping kun je het noordwesten van Frankrijk op een zeer aangename manier ontdekken. Veelal liggen de kasteelcampings in Bretagne direct aan of niet ver van de kust. Dit maakt een verblijf op een kasteelcamping in Bretagne bijzonder.

Deze campings vind je op bijzondere plaatsen in de vrije natuur in Bretagne in Frankrijk. In het binnenland of juist dichbij strand en zee, aan jou de keuze. Er zijn kleine, pittoreske en rustige kasteelcampings bij, maar ook familiecampings met een groot activiteitenaanbod.

Je bent hier ook niet zomaar. De eigenaar van ieder domaine of château vindt het erg belangrijk om je hartelijk te ontvangen. De eigen sfeer van elke camping staat centraal en je deelt hier mee in het erfgoed van Frankrijk en de gezamenlijke geschiedenis van Europa. Dat betekent dat het verblijf hier niet alleen bijzonder is, maar dat het ook een verantwoordelijkheid voor het terrein en de gebouwen met zich meebrengt.

Kasteelcampings zijn vrijwel altijd kleinere campings in de groene omgeving van een kasteel, château of landhuis met veel ruimte voor de tent, safari- of lodgetent of stacaravan op een authentiek terrein met ongerepte natuur. Het beheer van het landgoed wordt vaak milieuvriendelijk en kwalitatief hoogstaand uitgevoerd, vanwege de verplichting aan de volgende generaties.

En zelfs in de bijzondere omgeving van erfgoed en groen kun je een kampeervakantie verwachten zoals dat hoort. Met genoeg activiteit op de camping en in de omgeving, zoals golfen, fietsen, paardrijden, wandelen en nog veel meer. Ook geschiedenis- en natuurliefhebbers zullen zich thuis voelen op een kasteelcamping in Frankrijk.
Lees meer »

1 camping gevonden in Finistère, Bretagne

Camping in botanisch park bij Kasteel
Mooie zandstranden op 15 min. van de camping
Groot Zwembadcomplex half mei/half sept.
Golfslagbad, kinderbad, glijbanen
Camping Castel L’Orangerie de Lanniron is een gezellige familiecamping gelegen aan de rivier de Odet. Vanaf camping Castel L’Orangerie heb je een prachtig uitzicht over de historische Château de Lanniron, een voormalig bisschopsonderkomen met prachtige tuinen. Er is een campinggedeelte, een kasteelgedeelte en een golfterrein. Oftewel: rust, ontspanning en co...
Boek je kasteelvakantie bij:
Bekijk Prijs
Camping in botanisch park bij Kasteel
Mooie zandstranden op 15 min. van de camping
Groot Zwembadcomplex half mei/half sept.
Golfslagbad, kinderbad, glijbanen
dubbelklik op camping-icon voor campinginfo