Minicamping met glamping in Drenthe
Natuur, rust en ruimte
Omgeven door bossen en natuurgebieden
Zéér kindvriendelijk

Boeken op camping Tikvah? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN

Over camping Tikvah, Drenthe

Ben je op zoek naar een kleine groene camping in Drenthe? De glamping camping Tikvah is een fijne gezinscamping in de Drentse hooglanden. De ligging tussen de dorpjes Hooghalen, Grolloo, Elp en Schoonloo is perfect voor een fijne fiets- en wandelvakantie door de natuur die Drenthe te bieden heeft.

Kindvriendelijke glampingcamping in Drenthe
Alle leeftijden hebben het hier naar hun zin. Je loopt zo de bossen in die overlopen in de heidevelden en zandverstuivingen van Het Grootte Zand. Vanaf het fietsknooppunt dat op 70 meter van deze kleine charmante camping ligt kun je de diverse fietsroutes oppakken. Drenthe heeft een zeer uitgebreid fietsnetwerk. De camping is zo opgezet dat hij kindvriendelijk en dus overzichtelijk is. Voor diegene die graag op het internet surfen is er een goed WIFI netwerk op de camping beschikbaar. De jongste kinderen kunnen heerlijk spelen met hun vriendjes in de speeltuin of lekker racen op de skelters. Zin om een plons te nemen? Op 30 minuten fietsen van de camping ligt de Iberenplas bij Grolloo waar je heerllijk kunt zwemmen en relaxen op het strand.

Cultuur, geschiedenis en natuur
Verder ligt deze camping op zeer korte afstand van het herinneringscentrum "Kamp Westerbork". Voor het hele gezin een indrukwekkend bezoek. In de schoolvakanties worden er meestal elke dag rondleidingen gegeven. Wandel dan ook met de kinderen de leerzame wandelroute "het Melkwegpad" welke start bij het Herinneringscentrum en dan 2,5 kilometer richting Westerbork Telescoop. Op dit pad, welk een schaalmodel van het zonnestelsel is, zul je informatie vinden over de planeten. Hier kom je de indrukwekkende wereld van het heelal al wandelend tegen. Verder liggen de plaatsen Assen, Emmen en zelfs Groningen op auto-afstand, gezellig om een dagje te bezoeken.

Je kunt natuurlijk je eigen accommodatie zoals een tent of caravan gebruiken, maar waarop niet eens een glamping-accommodatie? Vodatent verhuurt op minicamping Tikvah mooie safaritenten voor 6 personen. Een glamping camping in Drenthe en dat midden in de groene natuur.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Tikvah!


Boeken op Tikvah

Vodatent verhuurt op camping Tikvah safaritenten.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs