Bekijk grote foto's
Kleine groene camping aan rivier gelegen
Nieuwe speeltuin
Pizza restaurant
Op loopafstand van plaatsje Irrel
Keurig vernieuwd sanitair
wifi terras receptie
Wandelen en sportief fietsen
Diekirch, Trier, Echternach

Boek Südeifel bij:

Camping Südeifel, Rheinland-Pfalz

Camping Südeifel is een groene kleine camping in Rheinland-Pfalz, direct aan de oever van de rivier Prüm gelegen. Heerlijk om te mogen kamperen aan de oever van de rivier met het kleine plaatsje Irrel op loopafstand. De ligging midden in een natuurgebied maakt dit een fijne vakantielocatie voor jonge gezinnen. Deze Duitse camping ligt op de grens met Luxemburg en de omliggende natuur speelt een grote rol.

Geen zwembad, maar wel een mooie rivier
Zorgeloos op vakantie, lekker ontspannen en tot rust komen. 's Morgens wakker worden van de natuur. Dat is wat je kunt verwachten van een vakantie in de zuidelijke Eifel. En dat allemaal op de grens met Luxemburg op korte afstand van Echternach, Bitburg en Trier. De voorzieningen zijn op deze camping keurig. Het nieuwe sanitair is schoon en modern. Het centrum van Irrel ligt 350 verwijderd van de camping. Er liggen diverse natuurparken op korte afstand van deze rustieke camping. Voor de jongste bezoekers is er een leuke speeltuin waar ze lekker kunnen spelen met hun nieuwe vriendjes.

Relaxen of lekker actief bezig zijn in de Zuid-Eifel
Wandelaars en sportieve fietsers hoeven zich geen moment te vervelen. De Zuid-Eifel is een beschermd natuurgebied met een grote diversiteit aan landschappen. Er zijn diverse rivieren en hooggelegen plateaus met mooie rotsformaties waar diverse wandelingen zijn uitgezet. Een wandeling door de Teufelsschlucht is adembenemend en geschikt voor geoefende wandelaars maar ook voor gezinnen. Verder is het heel erg gezellig om even de grens over te wippen en een bezoek te brengen aan de plaatsjes Echternach en Diekirch. Of wat dacht je van een wandeling door het historisch centrum of gewoon lekker winkelen in de Duitse plaats Trier? Ben je geïnteresseerd in oorlogsgeschiedenis? Bezoek dan het Westwall museum in een grote bunker in Irrel.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Südeifel!


Aanbieders op Südeifel

Country Camp verhuurt op camping Südeifel bungalowtenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs