GLAMPING STACARAVANS

1 camping gevonden Zoek met meer filters ▷
DUITSLAND

Glamping stacaravans op campings in Duitsland

Superdeluxe stacaravans voor de meest verwende kampeerbeleving!

Een glamping stacaravan in Duitsland is een luxe en bijzondere kampeerbeleving en dit kan op enkele mooie campings in Duitsland. De glamping stacaravans zijn ontworpen met oog voor luxe, design en een moderne leefstijl. Ontspannen slapen op royale comfortabele bedden, koken in een goed uitgeruste luxe keuken en relaxen op een sfeervolle houten veranda. Voor de zwoele nachten is er natuurlijk airco aanwezig. Kortom: de luxe van een hotelkamer gecombineerd met de gezelligheid van een kindvriendelijke kampeervakantie. Vaak kun je het geen stacaravan meer noemen, maar zou campingbungalow een beter woord zijn!

Verhuur van glamping stacaravans blijft exclusief, alleen Canvas verhuurt deze accommodaties in Duitsland. Wil je deze ervaring eens beleven dan vind je op de glampingpaginas van Huurtent.nl alle mogelijkheden. Kijk eens in onze Glampinggids voor de verschillende aanbieders en een beschrijving van de verschillende glamping accommodaties.
Lees meer »

1 camping gevonden in Duitsland

Camping aan meer gelegen
Kindvriendelijk meer
Steiger om te zonnen
Groot zandstrand met fijn zand
Restaurant met mooi uitzicht
Speeltuin met reuzenglijbaan
De kindvriendelijke viersterrencamping Am Emsdeich is ruim opgezet en ligt aan de Badesee Grotegaste. Dit recreatiemeer heeft een mooi groot zandstrand en ligt op 4 kilometer van het plaatsje Westoverledingen. Voor de jonge gezinnen ook een fijne plek omdat het meer langzaam afloopt. Dus de jongste gasten kunnen hier o...
Glamping stacaravans boeken bij
Bekijk Prijs
dubbelklik op camping-icon voor campinginfo
Toon alleen favorieten