Gezinscamping in Duitsland
Biotop zwembad
Hoogseizoen outdoor activiteiten
Wandelen en fiets
Voorzieningen voor honden

Boek Donnersberg bij:

 SAFARITENTEN

Camping Donnersberg, Rheinland-Pfalz

Camping Donnersberg is gelegen in een heuvelachtig landschap aan de rand van het bos in Rheinland Pfalz. Door de vele zonuren die dit gebied jaarlijks heeft, is het een uitstekend wijngebied en vakantiegebied. Omringd door de natuur kun je hier volop genieten van de rust op de camping.

Volop activiteiten op camping Donnersberg
Op Camping Donnersberg hoeft niemand zich te vervelen. Ga wandelen door de bossen of neem een duik in het biotop zwembad. Dit is een zwembad zonder chloor, maar met een uniek filtersysteem. Tijdens feestweekenden en het hoogseizoen worden er allerlei sportieve outdoor activiteiten georganiseerd bij Grizzly Adventure. Probeer bijvoorbeeld de weg terug te vinden naar de camping tijdens de dropping in de buurt of ga survivallen met je vrienden. Wil je nog meer spannende avonturen beleven? Loop dan mee tijdens de nachtwandeling in het bos en leer alles over de natuur.

Samen met je hond op vakantie is op Camping Donnersberg geen probleem.
Na een lange wandeling door de bossen kan de hond heerlijk afkoelen in de speciale hondendouche. Wil je graag een dagje op de camping blijven samen met je hond? Dan is er ook genoeg te doen. Zo is er speciaal voor de trouwe viervoeter een agility baan!

Een vakantie in Duitsland is natuurlijk niet compleet zonder de wereldberoemde schnitzel in het restaurant met zonneterras. Voor de echte kampeerders onder ons is het ook mogelijk om een workshop koken op houtvuur te volgen. ’s Ochtends kun je verse broodjes afhalen in de minimarkt. Andere handige spullen voor tijdens het kamperen zijn te koop in de Grizzly Store.

De groene omgeving van deze glampingcamping
Ontdek de omgeving van Camping Donnersberg op de fiets. Huur een mountainbike of elektrische fiets bij de receptie en ga eropuit. Er zijn genoeg mooie fietspaden in de buurt. Wanneer je dan toch in de buurt bent, ga dan zeker ook langs het Keltendorp Steinbach en bekijk hoe de mensen hier vroeger woonden en werkten. Andere historische plekken zijn de burchten Burg Monfort en Falkenstein of de verschillende mijnen in de omgeving. Deze werden gebruikt voor het winnen van edelstenen of kwikzilver.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Donnersberg!


Aanbieders op Donnersberg

Vodatent verhuurt op camping Donnersberg safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs