Recreatie en Natuurpark Keiheuvel

Leuke camping voor het gezin
Leuke avontuurlijke speeltuin
Openlucht zwembad
Kinderboerderij

Boek camping Recreatie en Natuurpark Keiheuvel bij:

 LODGETENTEN (BADK.)
 

Accommodaties op camping Recreatie en Natuurpark Keiheuvel

camping Recreatie en Natuurpark Keiheuvel, Belgisch Limburg

Recreatie- en Natuurpark Keiheuvel is een camping voor jong en oud. Daarnaast ligt de camping midden in de Belgische Kempen en kun je heerlijk tot rust komen in deze natuurrijke omgeving. De directe omgeving van de camping biedt diverse leuke activiteiten en bezienswaardigheden, genoeg te doen en te zien dus. De ingerichte vakantietent staat klaar bij aankomst, laat de vakantie maar beginnen.

Gaan wij ons vervelen hier, echt niet
Dit is een fijne vakantieplek met genoeg voorzieningen. Zo is er een buitenzwembad, dat wordt spelen, zwemmen en spetteren. Daarnaast beschikt de camping over een minigolfbaan, speeltuin, gocarts, trampoline, kinderboerderij, fietsverhuur en nog veel meer. Hebben je trek gekregen van al deze activiteiten en heb je zelf geen zin om te koken? Geniet dan van een warme maaltijd, lunch of ontbijt in het sportverblijf.

Omgeving van Recreatie- en Natuurpark Keiheuvel
Heb je alles gezien op de camping of wil je gewoon een dagje uit? Het pretpark Bobbejaanland ligt niet heel ver van de camping vandaan, ook is er een bowlingcentrum in de buurt genaamd Bowling Helios. Liever even een dagje pure ontspanning? Breng dan een bezoek aan Wellness Andor, net om de hoek, om even helemaal tot rust te komen.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Recreatie en Natuurpark Keiheuvel!


Aanbieders op Recreatie en Natuurpark Keiheuvel

Vodatent verhuurt op camping Recreatie en Natuurpark Keiheuvel lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs