Minicamping met paardenhouderij
Glampen in een safaritent
Volop ruimte voor de kinderen
Trampoline, speeltuin

Boek De Vrolijke Flierefluiter bij:

 SAFARITENTEN

Camping De Vrolijke Flierefluiter, Noord-Brabant

Deze kleine groene camping in Someren is ruim opgezet en ligt in een prachtig buitengebied van Noord-Brabant. De grens van Limburg ligt niet zo ver weg dus wat wil je nog meer? Verder heeft de familie die deze camping runt ook nog een paardenhouderij. Dus je kunt eventueel je eigen paard meenemen. In de omgeving liggen vele wandelroutes en vergeet je fiets niet want de routes zijn ruimschoots aanwezig.

Op de camping zelf zullen de kleintjes zich ook vermaken
Spreek 's morgens af bij de speeltuin en spring een rondje op de trampoline samen met je nieuwe vriendjes. Wanneer je in een safaritent logeert mag je vader of moeder 's avonds de BBQ aansteken. Ben je op een elektrische fiets dan kun je de accu opladen op de camping zelf.

Vervelen is een optie op Minicamping De Vrolijke Flierefluiter
De Camping ligt op korte afstand van de Somerse Heiden. Een mooie omgeving om te ontdekken per paard, fiets, mountainbike of te voet. Geniet volop van het Brabantse landschap en de vele kleine kerkjes en kapelletjes die je onderweg tegenkomt. Je hoeft niet ver weg om een gezellige dag te hebben. Someren heeft een gezellig centrum met winkels en gezellige terrasjes. Het Klok & Peel Museum in Asten is zeker een bezoekje waard. En wat dacht je van een dagje shoppen in Eindhoven, Valkenswaard of Weert? Zin om een dagje te zwemmen? Bezoek dan het buitenbad van Someren of het binnenbad in Eindhoven.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De Vrolijke Flierefluiter!


Aanbieders op De Vrolijke Flierefluiter

Vodatent verhuurt op camping De Vrolijke Flierefluiter safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs