Molino a Fuoco

8.5
Klein
aan zee
Goed verzorgde familiecamping
Aan het Toscaanse strand
Rustgevende camping omringd met natuur
Nieuw aangelegd zwembad
Nabij historische dorpen als Bolgheri en Popluania

Boeken op camping Molino a Fuoco? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping Molino a Fuoco, Toscane en Elba

Een van de nog onontdekte campings in Toscane is camping Molino a Fuoco. Deze kindvriendelijke, goed verzorgde familiecamping ligt aan het Toscaanse strand. Het mooi aangelegde zwembad heeft een groot kinderbad en is daarom ideaal voor jongere kinderen. Vanaf je ligbedje kun je ze hier goed in de gaten houden. Een dagje zwembad kun je perfect afwisselen met heerlijke dagen aan het kindvriendelijke strand. Een wandel- en fietspad van 100 meter door een eeuwenoud pijnbomenbos verbindt de camping rechtstreeks met het strand. Ben je een watersportliefhebber? Zeilers en surfers hebben hier altijd een gunstige zeebries. Zeilboten, surfplanken, waterfietsen en kano's zijn te huur!

Camping Molino a Fuoco is een gastvrije familiecamping bij de badplaats Vada, op slechts 100 meter afstand van de Etruskische kust. Op de camping vind je een nieuw zwembad een fijne plek om af te koelen en te relaxen. Het uitstekende restaurant van Molino a Fuoco is een echte aanrader, en je kunt hier voor niet al te veel geld heerlijk traditionele Toscaanse maaltijden eten. Ook voor sportieve activiteiten ben je op deze camping aan het goede adres, met onder andere voetbal en volleybal-speelplaats. Of huur een fiets om de omgeving te verkennen! Ook de kinderen worden niet vergeten, van juni tot september worden ze 's middags beziggehouden in de miniclub. Ze kunnen veilig spelen op de camping, want auto's dienen op een aparte parkeerplaats gezet te worden. WIF tegen betaling

Camping Molino a Fuoco ligt vlakbij Vada, bekend van het witte bounty-strand. Wil je wat meer van de omgeving zien? Ga dan mee met een door de camping georganiseerde excursie per bus naar onder andere Rome, Elba of Cinque Terre. In het plaatsje Vada zijn diverse restaurants, winkeltjes en gezellige terrasjes. Vergeet je fiets niet, er liggen hier diverse fietspaden door de bosrsen en langs de kust.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Molino a Fuoco!


Boeken op Molino a Fuoco

Vacanceselect verhuurt op camping Molino a Fuoco lodgetenten met sanitair (Lodgetent Deluxe met sanitair max. 4-5 pers), (Airlodge max. 4 pers., Cubesuite, Mini Lodge 2p) stacaravans (Luxe Stacaravan Cottage Next L, stacaravan Ikhaya).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs