Kleine groene camping, Rhône Alpes(700m hoogte)
Bosrijke omgeving met veel riviertjes
Zwembad, 4 meren
Speeltuin en restaurant
Rust, natuur en cultuur
Wandelen, Mountainbiken, Geocachen
Vismeren

Boek Le Paradou bij:

 SAFARITENTEN

Camping Le Paradou, Rhône-Alpes

Camping Le Paradou is een bijzonder mooi stukje natuur in een dal van het departement Loire (Rhone-Alpes) niet ver van het plaatsje St. Priest la Prugne. Le Paradou ligt op 700 meter hoogte in een rustige omgeving waar het 's nachts nog stil en donker is. Dit middelgebergte met haar fantastische uitzicht en vele riviertjes nodigt uit tot vele activiteiten maar straalt ook rust, natuur en ruimte uit. Van hieruit kan men mooi wandelingen en mountainbiketochten maken, o.a. om een van de vier meren heen. Verder nodigen die meren uit tot vissen, kanoën of waterfietsen.

Een kindvriendelijke camping in een mooie omgeving
Er zijn comfortabele voorzieningen op camping Le Paradou, zoals een zwembad, bar/restaurant, speeltuin, een groot meer om te vissen daarnaast nog twee kleinere visvijvers. Kortom alles voor een fantastische vakantie voor de hele familie! In het restaurant kunnen de gasten terecht voor een ontbijtje, een snack tussen de middag en ’s avonds het keuzemenu. In het campingwinkeltje kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen maar ook andere handige artikelen. De receptie heeft allerlei foldertjes met informatie en hier kun je inschrijven voor diverse activiteiten.

Actief op vakantie in de Rhône-Alpes
De schitterende omgeving leent zich uitstekend voor heerlijke wandeltochten en biedt vele uitdagende mountainbike routes. Le Paradou is gelegen in een zeer bosrijke omgeving met vele riviertjes en schitterende vergezichten, op de grens van 3 departementen: Allier (Auvergne), Loire (Rhône-Alpes) en Puy de Dôme (ook Auvergne). De streek heet Montagne Bourbonnaise en is een middelgebergte. Op ongeveer 35 km. van de camping vind je de plaatsen Vichy, Thiers en Roanne, welke allemaal een bezoek waard zijn.

De Nederlandse eigenaren heten hun gasten van harte welkom!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Le Paradou!


Aanbieders op Le Paradou

Greencamp verhuurt op camping Le Paradou safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs