Gelegen aan de rivier de Prüm
Animatie in het hoogseizoen
Prachtige wandelingen vanaf de camping
Dichtbij de grenzen van België en Frankrijk
Wandeling rond het Stuwmeer van Bitburg
Restaurant bij de camping
Openluchtzwembad in Waxweiler
Bezoek het Meuseum Prüm en het abdijmuseum

Boek camping Heilhauser Mühle bij:

 

Accommodaties op camping Heilhauser Mühle

camping Heilhauser Mühle, Rheinland-Pfalz

Ontdek vanaf camping Heilhauser Mühle het prachtige Prümtal, dit mooie natuurgebied in het westen van Duitsland staat bekend om zijn mooie natuur met veel wandel- en fietspaden die het hele gebied doorkruisen. Dit begint al direct bij de camping, hier starten namelijk al diverse wandel- en fietstochten door de bossen en dwars door het heuvellandschap van het Prümtal.

Een fijne vakantie in de Eifel voor het hele gezin
Op de camping zelf vind je alle voorzieningen die je nodig hebt voor een fijne vakantie; zo is er wifi op de hele camping, vind je op het terrein diverse speeltoestellen en speeltuinen en is er in de avond vaak gezelligheid bij de kampvuurplaats. Het Landgasthof restaurant dat bij de camping ligt zet heerlijke lokale gerechten op tafel zoals Flammkuchen en Wiener Schnitzel. Het openluchtzwembad van Waxweiler ligt niet ver van de camping en is gemakkelijk te bereiken via het fiets- en wandelpad.

Ontdek de Eifel vanaf deze glampingcamping
Het dal is onderdeel van de Eifel, een bergachtig gebied in het westen van Duitsland. Het Prümtal is een populaire bestemming voor toeristen die van de natuur houden. In het Prümtal kun je ook verschillende bezienswaardigheden, attracties, zoals het Museum Prüm, het abdijmuseum van Prüm en het openluchtmuseum Eifel ontdekken. Ook liggen er op korte afstand een aantal gezellige historische dorpen en steden, zoals Prüm, Waxweiler en Bleialf. Het Prümtal, en de Eifel, zijn ook bekend om hun wijnproductie, en er zijn verschillende wijnhuizen en wijnproeverijen in het gebied te vinden. De regio is verder rijk aan culinaire specialiteiten, zoals de Eifeler kruidenkaas, de Eifeler koffie en de Eifeler wildworst.

Kortom, ben je op zoek naar een rustige vakantiebestemming met prachtige natuur, cultuur en lekker eten, dan is een vakantie in het Prüm-dal bij Heilhauser Mühle zeker een aanrader.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Heilhauser Mühle!


Aanbieders op Heilhauser Mühle

Geardropper verhuurt op camping Heilhauser Mühle basic glamping.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs