Bekijk grote foto's
Fijne familiecamping in Noord-Brabant
Recreatieplas met glijbaan
Groot binnen zwembad
Duikschool op camping Ter Spegelt
Vijfsterrencamping in Brabant
Overdekt water- en zandspeelparadijs
Ook kampeerplaatsen aan het water
Kindvriendelijke voorzieningen
 

Accommodaties op TerSpegelt

Camping TerSpegelt, Noord-Brabant

In de Kempen, het zuidelijk deel van Brabant en bovendien één van de mooiste gebieden van deze provincie, ligt camping TerSpegelt, een vijfsterren recreatiecentrum met alle comfort, waar veel te beleven valt. Bos, heidegebieden en vennen zijn het kenmerk van de Kempen, maar TerSpegelt biedt zoveel meer, volop waterpret in een bosrijk gebied.

Beleef het vernieuwde zwembad met CanalPlay
Uitgestrekte recreatieplassen, waar je kunt zwemmen, waterfietsen, snorkelen, duiken, kanoën en noem maar op. Is het weer een dagje wat minder, dan ga je toch gewoon zwemmen in het overdekte strandbad. Het overdekte Sterrenstrand is sowieso geliefd bij de kinderen, er is hier namelijk van alles te beleven. Zo staat er een groot klimkasteel van wel 8 meter hoog, is er een leuk 'voetje-van-de-vloer-pad'. Het water is maar 40 cm diep waardoor ook de jongere kinderen hier veilig kunnen spelen.

Voor alle leeftijden veel te beleven
Een enthousiast recreatieteam organiseert tijdens de schoolvakanties en weekenden elke dag, leuke knutsel-, wandel-, fiets-, speel- en sportevenementen. Buiten ligt onder meer een mooie recreatieplas met strand, grote glijbaan, familieglijbaan, reuzefontein en iets heel nieuws: de Blob, een spectaculair soort springkussen in het water. In de buitenlucht ligt ook een voetbalveld, een vliegerveld, een kinderboerderij, een minigolfbaan, een fietscrossbaan, een grote speeltuin en een grote trampoline.

En.... mocht je trek hebben na een dag buiten dan kun je lekker eten in het restaurant 'de Keizer' of het strandpaviljoen 'de Wijde Blick'. En wil je graag bij jouw safaritent eten denk dan eens aan een fijne afhaalmaaltijd die je bij La Cantina kunt bestellen. De hartelijkheid en vriendelijkheid zijn niet alleen maar woorden, maar echte begrippen op Ter Spegelt. Zowel de omgeving van Kempen als de camping zijn bijzonder geliefd bij menig vakantieganger.

De Kempen en de Acht Zaligheden ontdekken
Tegenover camping TerSpegelt ligt Natuurpoort TerSpegelt, dit is hét vertrekpunt om verschillende wandel- en fietsroutes door De Kempen te ontdekken. Eersel is een super mooi Brabants dorp en onderdeel van de 'Acht Zaligheden', een mooi gebied met acht typische Kempische dorpen en bezienswaardigheden. Tijdens je vakantie met kinderen op TerSpegelt plan je natuurlijk wel een dagje Efteling of Toverland in.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping TerSpegelt!


Aanbieders op TerSpegelt

Er zijn veel aanbieders op camping TerSpegelt.
Stacaravans worden hier verhuurd door de camping zelf en Eurocamp. de camping zelf en Roan Luxury Camping Holidays verhuren comfortabele safaritenten. Glamping is het nieuwe kamperen!
de camping zelf verhuurt hier lodgetenten met douche/bad en wc. de camping zelf verhuurt hier basic glamping. Diverse organisaties verhuren glamping stacaravans op camping TerSpegelt. Verder verhuurt de camping zelf hier chalets, bungalows of appartementen. Staanplaatsen voor tent of caravan worden aangeboden door de camping zelf. Staanplaatsen met eigen douche en toilet worden aangeboden door de camping zelf.
 
 

 

 

Beoordelingen camping TerSpegelt
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

  • TOTAALSCORE
    8.9
  • Algemeen
    8.0
  • Personeel
    8.0
  • Sanitair
    9.0
  • Kinderen
    9.0
  • Activiteiten
    9.0
  • Horeca
    8.0
  • Zwembad
    9.0
  • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
     Hanny - hoogseizoen 2020, met gezin
    25-08-2020
     Hanny
  • Algemeen
    8
  • Personeel
    8
  • Sanitair
    9
  • Kinderen
    9
  • Activiteiten
    9
  • Horeca
    8
  • Zwembad
    9
  • Wij hebben hier in deze nare tijd echt een topvakantie gehad. alles was keurig coronaproof ingericht. Lekker gegeten. Het weer was perfect dus we konden volop genieten van onze ruime kampeerplekken en alles wat deze camping aanbiedt. Het overdekte sterrenstrand, het zwembad en de enthousiaste animatie.