Bekijk grote foto's
Ondek de Veluwe
Kleine buitenbad
Snackbar met leuk terras
Midgetgolf en visvijver
Ontdek het Reestdal
Giethoorn en Meppel
Boswachterij Staphorst op 7 kilometer
Geschikt voor jonge gezinnen
3 km

Boek EuroParcs Reestervallei bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

EuroParcs Reestervallei, Overijssel

Midden in de natuur, op de grens van Overijssel en Drenthe, ligt EuroParcs Reestervallei. Wandel of fiets door het prachtige Reestdal en geniet van omgeving, de weidse graslanden, en het kabbelende water van De Reest. Of verken de bossen en moerassen van Nationaal Park Weerribben-Wieden.

Op dit park logeer je in comfortabele vakantiewoningen of chalets
Op het vakantiepark ligt een klein buitenbad dat op warme dagen verkoeling breng. Ook voor de jongste bezoekers is er een peuterbadje. Vanaf het terras bij de snackbar kijk je uit op het zwembad. In dit restaurantje kun je terecht voor een lekker broodje of snack en natuurlijk volop ijsjes. En daarna gaat het hele gezin een balletje slaan op de midgetgolfbaan. En de jongste bezoekers kunnen de dieren in de dierenwei knuffelen, kriebel de geitjes achter hun oren en je hebt weer een nieuwe vriendje bij.

Vanaf het park ben je binnen 10 minuten rijden bij speelvijver De Zwarte Dennen – met zandstrand, ligweides en kinderspeelplaats een ideale plek om met de kleintjes naartoe te gaan. Op het vakantiepark zelf kun je in de visvijver een hengel werpen of een gezellig potje midgetgolf spelen. Het vakantiepark, dat zijn naam ontleent aan de oeroude veenrivier De Reest, is verder een ideale uitvalsbasis voor wie Drenthe in het noorden of de Veluwe in het zuiden wil verkennen.

In dit mooie authentieke stukje Overijssel kun je bijzonder goed wandelen en fietsen.
Zin in een cultureel dagje? Breng dan een bezoek aan het historische Meppel, waterdorp Giethoorn of de hunebedden in de omgeving. Heerlijk een kindvriendelijke vakantie in Nederland. Zwolle is een veelzijdige, gezellige stad met een divers winkelaanbod. Je vindt hier de meest bekende winkels die je overal in Nederland tegenkomt, maar ook een groot aantal exclusieve winkels en boetiekjes. Nationaal Park Weerribben-Wieden is zeker een bezoek waard. Het is het grootste aaneengesloten laagveenmoeras van Noordwest-Europa.
Een bezoek aan Giethoorn betekent natuurlijk ook een tocht over het water. Zelf aan het roer in een fluisterboot, of sloep, onder de begeleiding van een gids tijdens een rondvaart of actief in een kano of traditionele Giethoornse punter.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar EuroParcs Reestervallei!


Aanbieders op EuroParcs Reestervallei

Er staan meerdere aanbieders op EuroParcs Reestervallei:
Suncamp en EuroParcs verhuren lodgetenten met douche/bad en wc. Glamping is het nieuwe kamperen!
Verder verhuren EuroParcs en TUI hier chalets, appartementen of bungalows.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs
Bekijk Prijs