Bekijk grote foto's
Luxe vakantiewoning met sauna en privé zwembad
Kleinschalig vakantiepark
Ontspannen in luxe en verbonden met de natuur
Diverse sportive voorzieningen op het park
Oplaadpunt elektrische auto
Op korte afstand 9-holes golfbaan
In sommige vakantiehuisjes hond welkom
Friesland ontdekken

Boek Brinckerduyn bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Brinckerduyn, Friesland

Luxe vakantiewoningen vind je in Friesland zeker op dit kleinschalige vakantieparkje Brinckerduyn. Er zijn in het Drents-Friese Wold 34 luxe vakantiewoningen geplaatst met de naam Unbrick. Deze wellnesswoningen zijn heel geliefd. Keyless toegang is mogelijk en de slaapkamers hebben allemaal een eigen badkamer. Verder hebben de woningen een wijnklimaatkast en onder andere een buitenkeuken, dus dat wordt sowieso bourgondisch genieten in Friesland. De vakantiewoningen zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en zijn ze gebouwd van een duurzame houtsoort. En wat dacht je van een verlicht oplaadpunt voor de elektrische auto en de volledig geïntegreerde zonnepanelen. Je vindt op dit kleine vakantiepark alle contrasten zoals natuur en luxe, back-to-basic en High-tech en zowel inspanning als ontspanning.

Wordt het een super-de-luxe wellness huis of een vakantiewoning met privézwembad?
Behalve een heerlijk wellnesshuis kun je ook kiezen voor een Unbrick vakantiewoning met sauna en eigen zwembad. Vakantie vieren in Nederland was nog nooit zo leuk. De regio waar dit kleinschalige vakantiepark ligt is zeer de moeite waard voor een fijne vakantie met het gezin maar ook met twee of met vrienden. De ligging aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese-Wold betekent volop ruimte en vrijheid. Fietsers, wandelaars en sportieve mountainbikers kunnen hier volop hun hart ophalen. Behalve Friesland en de Friese meren ontdekken kun je natuurlijk ook Drenthe en Groningen meepakken.

Kindvriendelijk verblijf maar ook leuk voor stellen
Op het vakantieparkje is centraal een soort clubhuis waar je alle informatie over de omgeving kunt vinden. Ook kun je hier voor een borrelplankje en een goed fles wijn terecht. Even helemaal ontstressen kun je in de yogatuin of een van de groepslessen. Of juist eens lekker actief een potje padel spelen. Voor de kinderen is er een waterspeeltuin en zelfs de jongste kinderen zullen zich hierbij vermaken.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Brinckerduyn!


Aanbieders op Brinckerduyn

Camping Brinckerduyn verhuurt chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs