Boerderijcamping 500 mt van Tjeukermeer
Watersport, zwemmen
Boerderij met rijpaarden
Diverse speeltoestellen, speeltuin
Strand bij Tjeukermeer met paviljoen/restaurant
Fiets- en wandelroutes
Paardrijden, paardrijles
Huren van glamptenten
500 m

Boek camping Eefting bij:

 SAFARITENTEN

camping Eefting, Friesland

Op slechts 500 meter van het Tjeukermeer in Friesland, ligt SVR boerderijcamping Eefting. Een fantastische plek om vakantie te vieren, geniet jij volop van rust en ruimte dan zit je hier goed. En ben jij graag aan het water dan ben je hier zeker op je plaats. Gastvrijheid en een prachtige regio om vakantie te vieren, de perfecte combinatie.

De boerderijcamping ligt 500 mt. van de noordoostelijke oevers van het Tjeukermeer
Watersport aan het meer maar ook de mogelijkheid om paardrijlessen te krijgen op de camping. Een vakantieplek waar dierenvrienden van harte welkom zijn. Verder zijn er verspreid voor de jongste bezoekers diverse speeltoestellen.

Aan het Tjeukermeer is een fijn strand en je kunt hier ook je eigen boot aanleggen. Verder kun je hier heerlijk een dagje strand plannen en is er de mogelijkheid om een lekkere lunch of diner bij het paviljoen te nutiggen. Binnen de Nederlandse provincie Friesland is het Tjeukemeer het grootste binnenmeer. Het ligt in de zuidwesthoek, in de gemeente De Friese Meren, op de grens van de voormalige gemeenten Lemsterland en Skarsterlân.

Vervelen in de provincie Friesland, echt niet!
Wat dacht je van Joure, een gezellig Fries dorp en als zichtbare bakermat van Douwe Egberts zeker een bezoekje waard. De eerste D.E-fabriek is, net als diverse ambachtelijke werkplaatsen, onderdeel van Museum Joure. Of breng een bezoek aan de gezellige watersportplaatsen zoals Lemmer, Terherne (kameleon dorp) en Langweer. En dan heb je ook nog het sfeervolle Balk, aan de rivier de luts, en Sloten. Sloten is met haar 745 inwoners 1 van de kleinste steden van Nederland.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Eefting!


Aanbieders op Eefting

Vodatent verhuurt op camping Eefting safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs