Molecaten

De campings en bungalowparken van Molecaten liggen op sfeervolle plekken in Nederland. Aan sfeer, comfort, topvoorzieningen en kinderanimatie geen gebrek.

Passie voor recreatie

Molecaten exploiteert al generaties lang recreatieparken aan stranden, in bossen en aan meren. Overal toont Molecaten in woord en daad respect voor mens en omgeving: de natuur is immers onlosmakelijk verbonden met de belevingswaarde van de gasten.

De bedrijven van Molecaten renderen duurzaam en hebben daarom een toegevoegde waarde voor onze samenleving. Winst kent immers vele gezichten. Daarom zoekt Molecaten de maatschappelijke verantwoordelijkheid bewust op en participeren zij breed in de samenleving, zowel lokaal als landelijk. Recreëren ziet Molecaten als een eerste levensbehoefte en in dienst staand van het welzijn van de mens.

In de ontwikkeling van Molecaten houdt men strikt vast aan de familiemissie: eigentijdse visie, bedrijfsmatig en maatschappelijk verantwoord exploiteren en met partners duurzaam werken aan verblijfsaccommodaties voor de gast van de toekomst. De gast van de toekomst verlangt van Molecaten een eigentijds en steeds aangepast en betaalbaar product. Innovatie en verandering in product en beleving is de constante uitdaging waar Molecaten zich voor geplaatst ziet. Molecaten is pas content als de ervaring de verwachting overtreft.
Lees meer »
Accommodatie van Molecaten
 

1 camping van Molecaten in Hongarije

Vakantiepark aan voet van Borzsony gebergte
Geniete van de natuur en rust en ruimte
Bezoek Boedapest aan de Donau
Het gebergte met vele bronnen
Molecaten Park Legénd Estate in Hongarije bestaat uit twintig bungalows, gelegen aan de voet van het Börzsöny gebergte. Je vindt het park verscholen in het Hongaarse heuvellandschap en op zo'n 45 minuten rijden van Boedapest. Tijdens je verblijf in de bungalow, op het sfeervolle Hongaarse landgoed van ruim 200 ha. geniet je van de rust, de ongerepte natuur ...
Boeken bij Molecaten op deze camping:
Bekijk Prijs
dubbelklik op camping-icon voor campinginfo
Toon alleen favorieten