KAMPEREN BIJ
EEN KASTEEL OF CHÂTEAU
1 camping gevonden
FRANKRIJK

Kamperen bij een kasteel of château in departement Puy-de-Dôme, regio Auvergne

Ook in de regio Auvergne zijn er mooie kasteelcampings met tenten en stacaravans te huur

Het aanbod van kasteelcamping in de Auvergne is niet groot maar wel aan te bevelen! Want wie wil er nu niet kamperen in een mooie safaritent, bungalowtent of comfortabele stacaravan omringd door de groene natuur van de Auvergne op een mooi landgoed?

Deze kasteelcampings vind je op bijzondere plaatsen in de vrije natuur in de Auvergne in Frankrijk.

Je bent hier ook niet zomaar. De eigenaar van ieder domaine of château vindt het erg belangrijk om je hartelijk te ontvangen. De eigen sfeer van elke camping staat centraal en je deelt hier mee in het erfgoed van Frankrijk en de gezamenlijke geschiedenis van Europa. Dat betekent dat het verblijf hier niet alleen bijzonder is, maar dat het ook een verantwoordelijkheid voor het terrein en de gebouwen met zich meebrengt.

Kasteelcampings zijn vrijwel altijd kleinere campings in de groene omgeving van een kasteel, château of landhuis met veel ruimte voor de tent of stacaravan op een authentiek terrein met ongerepte natuur. Het beheer van het landgoed wordt vaak milieuvriendelijk en kwalitatief hoogstaand uitgevoerd, vanwege de verplichting aan de volgende generaties.

En zelfs in de bijzondere omgeving van erfgoed en groen kun je een kampeervakantie verwachten zoals dat hoort. Ook geschiedenis- en natuurliefhebbers zullen zich thuis voelen op een kasteelcamping in de Auvergne.
Lees meer »

1 camping gevonden in Puy-de-Dôme, Auvergne

Gezellige familiecamping
Overdekt zwembad
Animatieteam
Veel sportieve excursies:raften,klimmen,abseilen
Ligt aan de mooie rivier Allier
Sauna en massage
Château de Grange Fort is in alle opzichten een zeer bijzondere en mooie 3 sterren familiecamping in de Auvergne. Alleen al door de unieke ligging! Deze camping in de Auvergne ligt op een oud landgoed rondom een sfeervol kasteel uit de 15de eeuw, op een heuvel. Je zult niet snel een mooiere plek vinden voor een kampeer...
Gezellige familiecamping
Overdekt zwembad
Animatieteam
Veel sportieve excursies:raften,klimmen,abseilen
Ligt aan de mooie rivier Allier
Sauna en massage
dubbelklik op camping-icon voor campinginfo