Kleinschalig vakantiepark aan het water
Direct aan het Schildmeer
Watersportmogelijkheden
Wandel- en fietstochten
Boothelling, jachthaven, sloepverhuur
Golfbaan in directe omgeving
Visvijver, sport- en speelvelden
Stad Groningen bezoeken

Boek Villapark Schildmeer bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Villapark Schildmeer, Groningen

Een vakantie in de provincie Groningen kan heel veelzijdig zijn. Liefhebbers van rust, ruimte, natuur en watersport beleven op Villapark Schildmeer een heerlijke vakantie. Het park ligt tussen de vele akkers en pittoreske dorpjes van Midden-Groningen en ligt direct aan het Schildmeer – een van de grootste meren van Groningen. Hier is ook een strandje bij het recreatiemeer. Op Villapark Schildmeer kun je een 6-persoonssloep bij de bungalow huren. Het is ook mogelijk je eigen boot mee te nemen naar het park.

Voor de jongste bezoekers op dit vakantiepark zijn er verspreid diverse speel- en klimtoestellen waar ze heerlijk kunnen spelen.

Breng een heerlijke dag door op het water
Vaar met een sloep het water op, huur een zeilboot of surfplank, sla je hengel uit en ga op warme dagen lekker picknicken op een van de strandjes. In de omgeving liggen de natuurgebieden Tetjehorn en ’t Roegwold. Hier kun je prachtige wandel- en fietstochten maken door een gevarieerd landschap van graslanden, bossen en rietmoerassen. Op het park zelf is geen restaurant maar bij de jachthaven kun je wel een restaurant bezoeken.

Golfbaan Duurswold grenst direct aan het park en biedt zowel beginnende als gevorderde golfers een uitdagend parcours. Ook cultuurliefhebbers hebben in de omgeving ruime keuze: wat dacht jevan een bezoek aan de hangende keukens van Appingedam, de Martinitoren, het Groninger Museum of vestingstadjes als Bourtange en Delfzijl?

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Villapark Schildmeer!


Aanbieders op Villapark Schildmeer

Roompot Vakanties verhuurt op Villapark Schildmeer chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs