Village Mare Pineta

Groot
500 m
Aan een schitterende baai
Groot zwembad met toezicht
Animatieprogramma voor jong en oud

Boeken op camping Village Mare Pineta? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVANS

Over camping Village Mare Pineta, Veneto/Adriatische kust

Camping Village Mare Pineta staat garant voor mooie stacaravans en een gezellige sfeer aan de kust van Baia Sistiana bij Triëste, Italië. De naam zegt het al: 'zee en pijnboombossen'. Dit is 'natuurlijk' genieten.

De camping ligt aan een mooie, rotsachtige baai en is omringd door een pijnboombos. Het strand ligt op ca. 500 meter van de camping, en het centrum van Sistiana en Duino Aurisina vind je op ca. 1 km. De provinciestad Triëst, met de oude haven, ligt op zo'n 13 km afstand. Vanaf de camping zijn ook Slovenië (ca. 30 km) en Kroatië (ca. 60 km) gemakkelijk bereikbaar.

Het zwembad is het hele seizoen geopend. Badmuts is verplicht. Het kiezelstrand op ca. 500 meter is te bereiken met een gratis pendeltreintje. Je kunt er ook naartoe lopen via het Rilke-wandelpad, dat bekend staat om zijn panoramische uitzichten. De camping heeft een restaurant met afhaalmaaltijden en een pizzeria. Er is bovendien een minimarkt/bazaar met onder andere kranten en souvenirs.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Village Mare Pineta!


Boeken op Village Mare Pineta

TUI verhuurt op camping Village Mare Pineta stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs