t'Asteria

9.0
25 pl.
25000 m
25000 m
Minicamping midden in de heuvels
25 km. van Adriatische Kust
Fijn zwembad, speeltuin, dieren
Kindvriendelijk
Safaritenten huren Marche
Mooie omgeving, prachtig uitzicht
30 min. van bergen

Boeken op camping t'Asteria? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN

Over camping t'Asteria, Marche

De Nederlandse eigenaren van t'Asteria hebben bij hun traditionele boerenhuis een fijne minicamping op 12 hectare grond gerealiseerd. De minicamping ligt tegen de heuvels van de regio Le Marche in de gemeente Montelparo. Dit Middeleeuws dorpje ligt 588 meter boven de zeespiegel. Vanaf de camping heb je een adembenemend uitzicht op het Sibillini gebergte. Maar ook op de omliggende historische dorpjes, wijgaarden, akkers en velden. De Adriatische zee met haar witte zandstranden ligt slechts op 25 km. van het landgoed.

De gerestaureerde boerderij heeft een gezellig terras, hier kun je terecht voor een hapje en een drankje en evt. je e-mail checken. Verder kun je lekker afkoelen in het zwembad en voor de jongste bezoekers is er een speeltuin met glijbaan, schommels, trampoline en ping-pong tafel. Honden zijn van harte welkom op het landgoed.
De auto's worden buiten de camping geparkeerd, wel zo kindvriendelijk. Voor het ontbijt en de lunch kun je de avond van te voren brood, broodjes en croissantjes bestellen.
Op het terras wordt aangegeven of er 's avonds pizza's worden gebakken.

t'Asteria is een griekse naam en betekend "de sterren", s'nacht zul je versteld zijn van de fantastische sterrenhemel vanaf je kampeerplaats op camping t'Asteria.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping t'Asteria!


Boeken op t'Asteria

Greencamp verhuurt op camping t'Asteria safaritenten (Safaritent L max. 5 pers.).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs