Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad

 • Beoordeling toevoegen ▷ 8.5
 • Klein parkS
 • Nieuw park bij strand (nog niet alle voorzieningen)
  Leuke plaatsen, Knokke, Brugge en Sluis
  Rust, ruimte en natuur
  Gratis wifi
  Strand op 350 meter
  Beach houses in de duinen
  350 m

  Benieuwd naar de prijzen op Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad?

   CHALET/HUISJE/APPT

  Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad, Zeeland

  Ben jij op zoek naar een heerlijke vakantie bij het strand aan het Noordzeestrand? Het nieuw Beach Resort Nieuwvliet-Bad bij het gezellige plaatsje Nieuwvliet-Bad nodigt haar gasten van harte uit voor een heerlijke strandvakantie.

  Geniet van een heerlijke dag op het strand, wandel door natuurgebied De Verdronken Zwarte Polder of pak de fiets en ontdek de bewogen geschiedenis van West-Zeeuws-Vlaanderen.

  Strand, zon en zee en nog meer
  In de omgeving liggen diverse gezellige en charmante (bad)plaatsen. Zo liggen Sluis en Cadzand, twee typische Zeeuws-Vlaamse plaatsen waar de bourgondische leefstijl hoog in het vaandel staat, op korte afstand. En even over de Belgische grens ligt de bruisende kustplaats Knokke, dat met diversiteit aan restaurants, bistro's en eethuizen een culinaire trekpleister is. Een bezoekje aan het gezellige Breskens en het historische Brugge maken jouw vakantie in Nederland compleet.

  (Beach Resort Nieuwvliet Bad is nog in aanbouw. Vanaf september 2018 start men met de bouw van de centrumvoorzieningen. Tot die tijd doet Roompot er alles aan om haar gasten toch van alle gemakken te voorzien. Zo zal Koos Konijn het park twee keer per week bezoeken in de schoolvakanties, is er een broodjesservice en kun je gebruikmaken van alle faciliteiten van Noordzee Résidence Cadzand-Bad (circa 5 km rijden) en Zeebad (op circa 9 km rijden).)

  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad!


  Aanbieders op Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad

  Roompot Vakanties verhuurt op Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad chalets,bungalows of appartementen.
   

  Benieuwd naar de prijzen?

  Bekijk Prijs