Vakantiepark met comfort vakantiehuizen
In het mooie glooiende Limburgs landschap
Buitenbad, glijbaantje, kinderbad
Wandel- en fietstochten
Fietsverhuur op park
Speeltuin op park, jeu de boulesbaan
De Maasduinen ontdekken
Op korte afstand Duitse grens

Boek Residence Heijendael bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Residence Heijendael, Limburg

Een kleinschalig vakantiepark in de provincie Limburg en het natuurpark De Maasduinen op korte afstand dat is Residence Heijendael. In de zomervakantie kun je afkoelen in het gerenoveerde zwembad. Na een dagje op de fiets kun je nog even nagenieten tijdens een potje jeu de boules op het park. De vakantiewoningen zijn allemaal comfortabel ingericht en de keuze in comfort is divers. De locatie van het vakantiepark is heel geschikt voor wandelaars en fietsliefhebbers. Rondom het park liggen diverse natuurgebieden, maar ook leuke steden zoals Nijmegen, Boxmeer of het stadje Cuijk. De Duitse grens ligt zelfs op wandelafstand.

Kindvriendelijk kleinschalig vakantiepark in Limburg
Op dit park zijn jonge gezinnen meer dan welkom. Heerlijk spelen en spetteren bij het leuke zwembad met kleine glijbaan of toch maar afspreken met je nieuwe vriendjes bij de speeltuin? Verder kunnen sportieve ouders een fiets huren op het vakantiepark en de omgeving gaan verkennen. Je logeert in leuke vakantiewoningen allemaal op een ruime kavel.

Limburg ontdekken, begin bij de Maasduinen
Ten zuiden van dit vakantieparkje ligt een fantastisch natuurpark. In het hart van Nationaal Park De Maasduinen bij het dorp Well ligt het Bezoekerscentrum De Maasduinen. In het park vind je volop ruimte en een prachtig glooiend landschap. Wandelen, fietsen of misschien wel een sportieve mountainbikeroute, het kan hier allemaal. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven want ze hebben hier volop de ruimte. Op Landgoed de Hamert is een leuke natuurbelevingwandeling uitgezet voor kinderen tussen 6 en 10 jaar. Lekker de natuur in onder begeleiding.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Residence Heijendael!


Aanbieders op Residence Heijendael

Camping Residence Heijendael verhuurt chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs